Wollen vloerkleden

Oersterk, dat is de beste beschrijving voor wol. Het natuurlijke materiaal is zeer goed bestendig tegen vuil en vlekken. Dat zorgt ervoor dat je jarenlang geniet van de prachtige en natuurlijke wollen vloerkleden. Daar komen nog vele andere voordelen bij kijken. Bekijk het prachtige assortiment met handgeweven, moderne of bolletjes vloerkleden en ervaar de voordelen zelf.

Ruim assortiment wollen vloerkleed

Of je nu op zoek bent naar een wollen vloerkleed hoogpolig, een bolletjes vloerkleed of een handgeweven vloerkleed. Hier vind je het allemaal. Bekijk de verschillende collecties en kleuren en bepaal welke het beste bij jou thuis past. Daarbij kun je kiezen voor een wollen kleed van 200 x 300 of juist een kleintje van 80 x 150.  

 

Zo combineer je een wollen kleed

Het belangrijkste is om te zorgen dat de kleur van je vloerkleed overeenkomt met de rest van de kleurenpallet van de ruimte waar je deze neer gaat leggen. Materialen waarmee je een wollen vloerkleed prachtig kan combineren zijn andere natuurlijke materialen. Denk aan een houten salontafel of een prachtige grote plant. Leg vervolgens het vloerkleed deels onder de bank en andere meubels om één geheel te creëren. Nog vragen of meer informatie? Neem contact op, wij helpen je graag.

 

Antiallergische wollen vloerkleden

Heb je een huisstofmijtallergie of ben je gevoelig voor andere allergieën? Dan zijn wollen vloerkleden dé uitkomst voor jou. Wol ademt zeer goed, reguleert temperaturen en zorgt er daarom voor dat de vochtigheidsgraad in het vloerkleed laag blijft. Dit zorgt ervoor dat schimmels nauwelijks kans maken en de huisstofmijt ver uit de buurt blijft. Een prachtig vloerkleed zonder klachten, het is mogelijk!

 

Wol vloerkleed: de milieuvriendelijke optie

Als je op zoek bent naar een prachtig vloerkleed en hierbij rekening wil houden met het milieu heb je jouw nieuwe vloerkleed gevonden. Een wollen kleed is zeer milieuvriendelijk, gaat jarenlang mee en kan vervolgens weer worden gerecycled. Zo maak jij gebruik van een prachtig vloerkleed met vele voordelen die een zeer geringe impact achterlaat op het milieu.  

 

Wol vloerkleed schoonmaken

Wol is vuil afstotend, weert bacteriën en is grotendeels zelfreinigend. Dat betekent niet dat jij het helemaal niet schoon hoeft te maken. Om het wollen vloerkleed snel en op de juiste manier schoon te maken pak je een doek die je lichtvochtig maakt. Vervolgens kun je de vlek voorzichtig weg deppen. Let wel op: je mag in geen enkel geval wrijven. Dat zorgt er enkel en alleen voor dat de vlek verder het vloerkleed in zal worden verspreid.

 

Wollen vloerkleed bij Flycarpets

Flycarpets beschikt over de  hoogste kwaliteit wollen vloerkleden, met de laagste prijzen en een snelle levering. Als je vandaag vóór 17:59 uur bestelt, wordt jouw nieuwe wollen kleed de volgende werkdag al bezorgd. Meer informatie of advies? Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie vloerkleden. Neem ook eens een kijkje bij: