Over ons

  • de showroom van Flycarpets

 

 

Vloerkleden geven dé finishing touch in huis, het brengt meubels samen tot één geheel. Daarom geloven wij dat kwalitatieve vloerkleden helemaal niet duur hoeven te zijn. Flycarpets begon meer dan 30 jaar geleden op de markt. Een simpele start, maar met dezelfde visie als nu. Wij staan voor een groot assortiment aan stijlvolle vloerkleden, tegen prijzen die voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar zijn.

"Een onbeschrijfelijke passie voor vloerkleden"

Dit komt voor uit een onbeschrijfelijke passie voor vloerkleden. Deze passie zorgt dagelijks voor veel enthousiasme, en in combinatie met onze teamgeest, heeft dit de cultuur van Flycarpets bepaald. Een innovatieve cultuur met jarenlange expertise waarin wij continu op zoek zijn naar nieuwe en betere ideeën voor jou. Van het ontwerpen tot het maken van de nieuwe vloerkleden.

Elk design is een meesterwerk

Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Alle vloerkleden zijn gecontroleerd op 100% kwaliteit. De vloerkleden zijn ontworpen om jouw woonomgeving nét dat beetje extra te geven. Denk aan handgemaakte of machinaal geweven vloerkleden van exclusieve merken. Elk design is een meesterwerk en door de hoge kwaliteit zijn ze zeer geschikt voor langdurig gebruik.

Goede kwaliteit voor de scherpste prijzen

Nu wij zijn uitgegroeid tot een van de grootste online vloerkledenwinkels, kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Betaalbare vloerkleden voor de scherpste prijzen met snelle leveringen zijn voor iedereen. Dit betekent dat wij in grote productievolumes kunnen produceren. Hierdoor kunnen we vloerkleden met goede kwaliteit voor de scherpste prijzen aanbieden.

Klantenservice die voor jou klaarstaat

Wij willen voor jou en onze medewerkers een comfortabel en beter dagelijks leven creëren. Dit betekent voor jou een groot assortiment aan vloerkleden, snelle leveringen, een klantenservice die voor jou klaarstaat en een garantie van 100% klanttevredenheid.

Raak betoverd door de mooie ontwerpen vloerkleden en tapijten. Voor meer informatie, neem contact op met onze klantenservice:

Adres 

Ringvaartweg 4
1948 PE Beverwijk

KVK: 58947779
BTW-Nummer: NL853250352B01

 

 Openingstijden

  • Maandag 13:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00