Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna

Betaalmethoden

Onze betaalmethoden

Wij willen je het zo aangenaam mogelijk voor je maken, bij ons is het mogelijk direct, achteraf of gespreid te betalen.

Door achteraf of gespreid te betalen, kan je ook in een krappe situatie van onze vloerkleden gaan genieten. Uiteraard moet het bedrag wel betaald worden natuurlijk, maar op deze manier maken we het wel zo aangenaam mogelijk voor je. Wij bieden verschillende betrouwbare betaalmethodes aan, denk aan iDeal, Paypal en Bancontact/Mister Cash.

iDeal

Dit is toch wel één van de populairste betaalmethodes in Nederland, het is snel, eenvoudig en betrouwbaar. Wanneer je bij ons een betaling wilt doen via iDeal, word je als eerste gevraagd om je bank te selecteren. Vervolgens word je naar de vertrouwde betaalpagina geleidt en staat het bedrag al voor je klaar om betaald te worden. Het enige wat jij nog zou moeten doen, is akkoord te gaan met het bedrag. Zoals je ziet, is iDeal een zeer gebruiksvriendelijk betaalsysteem.

 

Creditcards

Bij ons is het ook mogelijk om via de bekende VISA en American Express creditcards onze vloerkleden te kopen. Met een creditcard kan je aankopen doen en achteraf betalen, het is dan wel belangrijk dat je op tijd het bedrag weer terug betaalt om niet in de problemen te komen. Het is feitelijk een lening die je met het creditcardbedrijf aangaat namelijk. Op het moment dat je gaat afrekenen bij ons, klik je op de betaalmethode en word je naar de betaalpagina geleid.

 

Belfius

Voor onze klanten uit België die bij de bank Belfius zitten, kunnen gebruik maken van de betaalmethode Belfius Direct Net. Op onze website word je na het selecteren van deze bank, doorgeleid naar het beveiligde betaalplatform van Belfius. Daar kan je op een eenvoudige, veilige en snelle manier een vloerkleed aanschaffen.

CBC en KBC

Naast Belfius zijn er ook nog de Belgische banken CBC en KBC waar onze Belgische klanten betalingen mee kunnen verrichten. Op onze website kies je dan voor de betaalmethode CBC en KBC Online, het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de betaling uit te voeren met je bankkaart. Wil je achteraf betalen? Dit is bij CBC en KBC mogelijk wanneer je een bedrag wilt betalen tussen de €50,- en €1.250,-.

Bancontact/Mister Cash

Bij Nederlanders is iDeal het meest populair om online betalingen te verrichten, bij onze Belgische klanten is dat dit betalingssysteem. Ze beloven namelijk dat je op een veilige, vlotte en transparante manier je betaling kan verrichten. De betaling doe je met een kaartlezer of digipass en doe je op het moment wanneer je naar onze beveiligde betaalpagina wordt doorverwezen.

ING Home’Pay

Bij de ING kan je via onze website betalen via ING Home’Bank of ING Business’bank voor de zakelijke klanten. Hiervoor heb je geen creditcard nodig en kan je op een veilige manier online een vloerkleed aanschaffen.

Billink – Achteraf Betalen

Billink is jouw betrouwbare partner voor achteraf betalen. Oorspronkelijk uit Nederland, biedt Billink een eenvoudige en veilige manier om je aankopen te doen zonder direct te betalen. Bestel je vloerkleed via onze webshop en kies bij het afrekenen voor Billink.

Hoe werkt het?

Kies voor Billink bij het afrekenen: Selecteer Billink als je betaalmethode wanneer je je bestelling afrondt.

Ontvang je bestelling thuis: Neem rustig de tijd om je vloerkleed te beoordelen. Niet tevreden? Volg dan onze standaard retourprocedure.

Betaal je factuur: Na enkele dagen ontvang je per e-mail een factuur van Billink met een betaallink. Je hebt 14 dagen om deze factuur te betalen, wat je de flexibiliteit geeft om te betalen wanneer het jou uitkomt.


Voordelen van Billink:

Betaal pas nadat je het product hebt ontvangen: Dit geeft je de zekerheid over je aankoop voordat je betaalt.

Veilig en simpel: Betalingen met Billink zijn beveiligd en het proces is zeer gebruiksvriendelijk.

Billink Bescherming: Als je producten niet naar wens zijn, hoef je niet te betalen totdat je tevreden bent.

Billink App: Voor een nog eenvoudiger beheer van je facturen kun je de Billink App downloaden. Hiermee kun je al je aankopen en facturen op één plek bijhouden.

Kosten:
Bij het gebruik van Billink als betaalmethode rekenen wij geen extra kosten. Je betaalt alleen voor wat je wilt houden.

Voor wie is Billink ideaal? Iedereen die graag de flexibiliteit heeft om na ontvangst te betalen en voor wie het belangrijk is eerst het product te ervaren voordat de betaling plaatsvindt.

Veelgestelde vragen over Billink:

Wat als ik mijn bestelling wil retourneren? Je volgt gewoon onze normale retourprocedure. Informeer Billink via hun app of website om je factuur te pauzeren tot wij de retour hebben verwerkt.


Wat gebeurt er als ik niet op tijd kan betalen? Billink biedt de mogelijkheid om de betalingstermijn eenmalig met 10 dagen te verlengen, zodat je wat extra tijd hebt.
Ontdek de gemakkelijkheid van online shoppen met achteraf betalen via Billink bij Flycarpets!

Maestro

Onze Belgische en Duitse klanten kunnen ook als betaalmethode Maestro selecteren. Wanneer je dat doet, word je naar onze beveiligde betaalpagina geleid en kan je betalen wanneer je door het authenticatie-proces van MasterCard SecureCode bent gekomen. In dat proces wordt er gevraagd naar je wachtwoord of pincode, dit doen ze om fraude tegen te gaan en op die manier kunnen ze jou garantie garanderen.

Giropay

Onze Duitse klanten kunnen we ook waarschijnlijk blij maken met onze betaalmethode Giropay. Dit betaalsysteem is verbonden met 1.500 banken, grote kans dat jouw bank dus hiertussen staat. Wanneer je jouw bank hebt geselecteerd, kan je in onze beveiligde betaalomgeving je vloerkleed betalen.

Sofort Banking

Wanneer je door heel Europa betalingen verricht, komt Sofort Banking je vast wel bekend voor. Als Europese betaalmethode hoef je namelijk geen extra account aan te maken om een betaling te gaan verrichten. Bij ons kan je ook deze betaalmethode selecteren en kan je rechtstreeks van je bankrekening geld overmaken naar ons. Over de veiligheid van deze betaalmethode hoeven we ons geen zorgen te maken, ze zijn namelijk TÜV gecertificeerd.

Paysafe kaart

Een Paysafe kaart is een prepaid creditcard waarmee je bij ons online je vloerkleed kan bestellen. Deze kan je in veel bekende winkels aanschaffen, denk bijvoorbeeld aan de Primera of de Kruidvat. Voorheen was het bekend als de Wallie-card, veel gamers schafte zo hun producten online aan.

 

 

Zelf regelen

Maak een account aan of log in

Voor alle andere vragen

Bel ons

Tijdens kantooruren

020-2614723

E-mail

E-mail

Email ons
9,0Review LogoWij scoren een 9,0 op Webwinkelkeur

Flycarpets

Ringvaartweg 4
1948 PE Beverwijk Bekijk op Google Maps