Vloerkleden slaapkamer

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in je huis, je kunt er tot rust komen en ontspannen. Daarnaast is het de plek waar je je dag begint. Belangrijk dus dat je het helemaal naar je eigen zin kan inrichten! Een vloerkleed in je slaapkamer verbeterd de algehele sfeer in de ruimte. Daarnaast biedt het een zachte ondergrond om op te lopen én zorgt het voor warme voeten in de ochtend wanneer je opstaat. Bekijk het assortiment!

Zo stijl je een vloerkleed in de slaapkamer

Een vloerkleed in je slaapkamer creëert een warme, gezellige sfeer waarmee je de ruimte helemaal afmaakt. Er zijn verschillende opties om dit te doen, denk aan een klein vloerkleed slaapkamer naast het bed of een rond vloerkleed aan het uiteinde van het bed.

 

Verschillende designs vloerkleden voor jouw slaapkamer

Een slaapkamer kleed hoeft niet alleen functioneel te zijn, het kan ook dienen als een decoratief element in de slaapkamer. Kies jij voor een neutraal kleurenpalet zoals beige, grijs, wit of taupe om een rustgevende sfeer te creëren? Of wil je liever wat meer kleur? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vloerkleed met een vrolijk motief. Wat dacht je van een kleed met geometrische vormen of een kleed met een bloemenpatroon? Er is genoeg keuze!

 

Vloerkleed slaapkamer hoogpolig of laagpolig: welke stijl past bij jou?

Bij Flycarpets hebben we vloerkleden in verschillende soorten en maten. Zo hebben we hoogpolige kleden voor een extra zachte ondergrond en laagpolige kleden voor een strakkere uitstraling. Een hoogpolig kleed voelt heerlijk zacht aan onder je voeten en geeft de slaapkamer een warme uitstraling. Een laagpolig kleed heeft juiste een strakkere uitstraling en past daardoor perfect in een moderne slaapkamer. Daarnaast zijn er ook nog vele andere materialen waarvan onze kleden gemaakt worden, zoals wol of jute. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en zorgt voor een uniek karakter in de kamer.

 

Combineer een zacht vloerkleed slaapkamer onder je bed

Een vloerkleed onder je bed is een populaire keuze. Het zorgt er niet alleen voor dat je warme voeten hebt als je ’s ochtends opstaat, maar het geeft de slaapkamer ook een gezellige uitstraling. Om er zeker van te zijn dat je warme voeten hebt, kan je ervoor kiezen om een groot rechthoekig kleed onder het hele bed te leggen. Een andere optie is om twee lopers naast het bed te leggen, zodat jij en je partner allebei warm op kunnen staan. Wil je liever wat meer creativiteit in de kamer brengen? Dan kan je ook kiezen voor een rond vloerkleed slaapkamer. 

 

Een vloerkleed voor iedere slaapkamer bij Flycarpets

Of je nu een klassieke, moderne of romantische slaapkamer hebt, bij Flycarpets hebben we voor ieder interieur een geschikt vloerkleed. Upgrade jouw slaapkamer met onze prachtige vloerkleden, ontdek de verschillende stijlen, patronen en materialen die passen bij jouw smaak en stijl. Neem contact op voor meer informatie of advies.