Botanische vloerkleden

Botanische vloerkleden hebben alles te maken met groen, plantkunde en natuur. Dit zorgt ervoor dat het perfect te combineren is met natuurproducten. Denk aan stenen, houten of marmeren materialen. Het botanisch vloerkleed staat prachtig in lichte ruimtes met pastelkleuren. Deze vloerkleden kunnen dan net dat beetje extra geven wat de ruimte helemaal afmaakt. Bekijk op je gemak de vloerkleden en neem bij vragen contact op voor advies of de mogelijkheden. 

Een botanische woonstijl: een rustige basis van het interieur 

Bloemen en planten staan centraal en je kan losgaan met zoveel mogelijk planten, potten, pluimen en andere natuurlijke producten bij een botanische woonstijl. Je creëert je eigen groene oase, je eigen mini jungle. De botanische vloerkleden sluiten hier prachtig op aan en maken het interieur helemaal af.  

 

Botanisch vloerkleed: haal de natuur in huis 

De perfecte manier om de natuur in huis te halen en jouw botanische interieur helemaal af te maken is met een botanisch vloerkleed van Flycarpets. Deze vloerkleden geven verschillende soorten uitstralingen. Zo maak je een statement in huis met de botanische vloerkleden met opvallende prints en haal je de rust in huis met de botanische vloerkleden met bladerprint.  

 

Hoe combineer je een botanisch vloerkleed? 

Hoe de botanische vloerkleden het beste gecombineerd kunnen worden ligt natuurlijk aan het kleed dat je koopt en jouw persoonlijke interieur. Hier helpen we je graag mee verder, we kunnen persoonlijk advies geven via de telefoon of u kunt langskomen in de showroom. Wel geven we je graag een paar algemene tips: 

  • Leg het vloerkleed deels onder de meubels om eenheid te creëren in de ruimte 
  • Zorg ervoor dat de kussens en andere accessoires in dezelfde stijl zijn 
  • Creëer een speels effect met planten  

 

Zo onderhoud je een botanisch vloerkleed 

Het onderhoud van de vloerkleden doe je door regelmatig te stofzuigen en eventuele vlekken direct te verwijderen. Door de vlekken direct te verwijderen voorkom je dat de vlekken dieper in het kleed trekken. Zorg ervoor dat je een schone doek pakt en deze met lauwwarm water vochtig maakt, let op dat je het niet te nat maakt. Zorg vervolgens dat de vlek eruit wordt gedept en niet gewreven. Draai tot slot het vloerkleed eens in de zoveel tijd 180 graden om, zo voorkom je eventuele kleurverschillen door slijtage. Geniet vervolgens lange tijd van je nieuwe vloerkleed. 

 

Botanische vloerkleden bij Flycarpets 

Kies uit een ruim assortiment vloerkleden bij Flycarpets, van botanische vloerkleden tot industriële tapijten en retro vloerkleden. Omdat wij geloven dat kwalitatieve vloerkleden niet duur hoeven te zijn en deze voor iedereen toegankelijk moeten zijn bieden wij deze aan met de laagsteprijsgarantie. Ervaar daarbij een kosteloze en snelle verzending. Wil je de vloerkleden liever in het echt komen bekijken? Geen probleem, kom dan langs in onze showroom.