Vloerkleden woonkamer

De woonkamer is een plek waar je je thuis wil voelen, een ontspannen gevoel wil krijgen en je kunt samenkomen met de mensen die je liefhebt. Om de woonkamer de uitstraling te geven die bij jou past kun je gebruik maken van een vloerkleed. Dit zorgt niet alleen voor een mooi accessoire in huis maar maakt de ruimte echt af, het maakt de ruimte samen met de meubels één geheel.

Vloerkleed woonkamer voor een stijl die bij jou past

Wat past bij jou? Een Scandinavische stijl of toch een Industriële stijl? Kies de vloerkleden die jouw interieur verrijken. Zo maak jij je woonkamer helemaal af en creëer je eenvoudig een warme en gezellige sfeer in huis. Het is daarbij ook een aanrader om een kleurenpalet te maken, of een soort moodboard. Zo weet je zeker dat alle materialen, kleuren en patronen in de woonkamer op elkaar aansluiten en het een prachtig geheel wordt.

 

Kleed woonkamer: tips bij aanschaf

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je het vloerkleed in de woonkamer mooi vindt. Er zijn echter wel een paar belangrijke tips die je kunt meenemen in de overweging tot aanschaf. Denk aan het formaat, de vorm, waar je het vloerkleed neerlegt en de hoogte van de pool. Kijk bijvoorbeeld naar de afmetingen van de woonkamer en de afmeting van de meubels. Maar houdt daarnaast ook rekening met verschillende soorten materialen van meubels, wanden en tafels. Mocht je advies nodig hebben, neem dan contact op.

 

Ruim assortiment vloerkleden woonkamer

Van grote tot ronde tot laagpolige en zachte vloerkleden. Vloerkleden van hoge kwaliteit voor de laagste prijzen. Kwalitatieve vloerkleden hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn. Maak de keuze die bij jouw interieur past. Een paar voorbeelden:

 

Rond vloerkleed woonkamer

Creëer een speels effect of zet een meubel op het voetstuk dat het verdient. Ronde vloerkleden geven een unieke uitstraling aan elke ruimte, zo ook je woonkamer.

 

Zacht vloerkleed woonkamer

Thuis willen de meeste mensen lekker op hun sokken of blote voeten lopen. Hoe lekker is het dan om met je voeten op een zachte ondergrond te lopen. Hoogpolige vloerkleden zijn dan heerlijk én geven een warme en sfeervolle uitstraling aan de ruimte.

 

Groot vloerkleed woonkamer

Ruimtelijkheid en huiselijkheid! Grote vloerkleden in de woonkamer geven vaak juist een ruimtelijk effect. Wanneer je de meubels helemaal of deels op het vloerkleed zet zorgt dit ervoor dat je een eilandje creëert. Kies jij voor een eyecatcher of een vloerkleed dat helemaal opgaat in je interieur?

 

Vloerkleed woonkamer laagpolig

Ze geven een neutrale, strakke en moderne uitstraling. Laagpolige vloerkleden hebben een pool korter dan 1 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de vloerkleden gecombineerd kunnen worden in werkelijk waar elke ruimte.

 

Vloerkleed woonkamer bij Flycarpets

Wij hebben een onbeschrijfelijke passie voor vloerkleden waardoor we jou graag helpen het vloerkleed te vinden die bij jou past. Je kiest uit een groot assortiment stijlvolle vloerkleden voor de woonkamer en betaald een prijs die voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar is. Je nieuwe vloerkleed is daarbij morgen al gratis in huis wanneer je deze voor 17.59 uur besteld! Heb je nog advies nodig of wil je graag meer informatie? Aarzel niet en neem contact op.