Buitenkleed 120x170 cm

Jouw tuin maak jij meteen knus met onze buitenkleden van 120x170 cm. Of het nu om een balkon of juist een tuin gaat; deze gezellige buitenkleden creëren altijd sfeer.

De perfecte tussenmaat bij buitenkleden: 120x170 cm  

Als je op zoek bent naar een kleed dat niet te groot is, maar ook niet te klein, dan zijn onze buitenkleden van 120x170 cm perfect voor jou. Dit middelformaat past goed in kleinere buitenruimtes. Heb jij bijvoorbeeld een balkon dat je graag gezelliger maakt? Met dit type buitenkleed maak je elke buitenruimte comfortabeler, zonder dat het kleed de ruimte overneemt.    

Zijn buitenkleden van 120x170 cm geschikt voor alle weersomstandigheden? 

De 120x170 cm buitenkleden zijn geschikt zijn voor buiten. Maar zijn ze dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden? Het antwoord op deze vraag is "ja". Onze buitenkleden maken wij van polypropyleen en polyester. Deze materialen zijn bestand tegen vocht en schimmel. En heb jij een tuin waar veel zon in valt, maar wil je wel een buitenkleed dat niet snel verkleurt? Ook dat is geen probleem. Polyester en polypropyleen behouden hun kleur goed.  

Voor elke buitenruimte een passend kleed 

Jij wilt niet alleen een buitenkleed van het beste materiaal; het moet ook een mooie toevoeging zijn aan jouw buitenruimte. Daar helpen wij je bij. Onze buitenkleden van 120x170 cm vind je in allerlei verschillende stijlen en kleuren. Ga je graag voor een duidelijke eyecatcher? Dan zijn onze grote buitenkleden of vintage buitenkledenecht jouw match. Maar als je meer bent van een rustige uitstraling word je vast gelukkiger van één van onze kleine buitenkleden.

Heb jij hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte buitenkleed? 

Als je het lastig vindt om uit al onze mogelijke stijlen hét kleed voor jou te vinden, denken wij graag met je mee. Je bereikt onstelefonisch of via de mail. Liever je vraag online stellen? Via het icoontje rechtsonder op onze website chat je gemakkelijk met een medewerker.

 

Veelgestelde vragen 

Hoe plaats ik mijn buitenkleed van 120x170 cm het beste in de buitenruimte? 

Een buitenkleed van 120x170 cm komt het beste tot zijn recht in het midden van jouw tuin of balkon. Hier zorgt het voor een symmetrische uitstraling en daarmee creëer je balans. Wil je specifiek de zitplek in jouw tuin extra aandacht geven? Plaats het buitenkleed dan daaronder. 

Zijn deze kleden gemakkelijk verplaatsbaar? 

Door hun middelformaat zijn buitenkleden van 120x170 cm makkelijk te verplaatsen. Dit is handig voor als je het kleed wilt reinigen of gewoon een nieuwe indeling wilt. Dus ben je op zoek naar een kleed waarmee je alle kanten op kunt in jouw buitenruimte? Kies dan voor één van onze buitenkleden van 120x170 cm.  

Is een buitenkleed van 120x170 cm groot genoeg om een zithoek op mijn terras of balkon te definiëren? 

Een buitenkleed in dit formaat is groot genoeg om een gezellige zithoek op een terras of balkon te creëren. Het formaat biedt voldoende ruimte om een zitplaats en een lage tafel te omlijnen, waardoor jouw zithoek één geheel wordt. Met een 120x170 cm buitenkleed creëer je een buitenplek waar je van kunt genieten met vrienden en familie, of gewoon heerlijk zelf.