Vintage vloerkleden

Met een vintage vloerkleed haal je de sfeer van het ‘oude’ in huis, terwijl het retro vloerkleed met de meest moderne technieken en hoogwaardige materialen van de huidige tijd gemaakt is. Dankzij de ‘used look’ ogen de vintage tapijten alsof ze er al jaren liggen.

Een vintage vloerkleed: ouderwetse sfeer met de gemakken van nu

Of je nu een vintage vloerkleed met patchwork en prachtige kleuren hebt of liever een retrovloerkleed met nostalgisch patroon zoekt. Met het vintage vloerkleed van Flycarpets.nl creëer je eenvoudig een vintage stijl in huis.  

Wat is een vintage vloerkleed?

Een vintage vloerkleed is een klassiek tapijt met een modern tintje. De manier waarop een vintage vloerkleed gemaakt word is helemaal van deze tijd, maar het ontwerp doet lijken of het kleed er al jaren ligt. Hierdoor ontstaat een retrolook dat perfect past in een klassieke, vintage maar ook een moderne woonstijl.

Een tijdloos vintage vloerkleed in huis

Vintage vloerkleden zijn hip en tijdloos. Een vintage vloerkleed in huis geeft elke woonkamer of slaapkamer een warme en rustgevende uitstraling. De manier waarop een vintage vloerkleed gemaakt word zorgt ervoor dat het lijkt alsof ze er al jaren liggen. Een vintage vloerkleed ziet er geleefd uit waardoor de kamer een authentieke krijgt.

Vintage woonstijl

Vintage vloerkleden zijn er in vele verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een vintage tapijt met een mooi patroon, of ga voor een rustiek vloerkleed met frisse kleuren. Het grote aanbod aan vintage vloerkleden van Flycarpets.nl zorgt ervoor dat er voor iedere woonstijl wel een vloerkleed te vinden is.

Vintage is ontzettend trendy. Er zijn vele redenen om te kiezen voor een vintage tapijt. Eén daarvan is de authentieke uitstraling. Ieder vloerkleed biedt je de kans om je woonstijl te personaliseren. Daarnaast zijn synthetische en natuurlijke materialen zijn sterk in opkomst. Onderhoudsvriendelijk polypropyleen is een stuk goedkoper dan wol, met dezelfde hoge kwaliteit en een zeer lange levensduur. Het maakt een vintage vloerkleed voor iedereen betaalbaar.

Waar een vintage vloerkleed in huis past

Een vintage kleed past in verschillende ruimtes. Het staat mooi onder de salontafel en voor het bankstel. Je maakt één geheel van de zithoek, en geeft het een warme uitstraling met een vloerkleed in vintagestijl. Je kunt een groot formaat vintage kleed midden in een grote kamer leggen, om de ruimte te breken en een blikvanger te creëren. Waar je ook voor kiest, de vintage kleden van Flycarpets.nl zijn goedkoop én de perfecte sfeermaker voor jouw ruimte.

Vintage vloerkleden in allerlei kleuren en afmetingen

Dankzij het veelzijdige aanbod van Flycarperts.nl heb je genoeg keuze om jouw woonruimte te personaliseren. Wil je een vintage patchwork vloerkleed met een barokke uitstraling of liever een iets meer ingetogen retrokleed? Kijk eens naar de Van Gogh-collectie, dat 8 mooie dessins omvat en in 4 verschillende afmetingen verkrijgbaar is. Het is ambachtelijk vakmanschap uit India. Of laat je oog vallen op de Burano-collectie, bestaande uit 12 verschillende dessins. Je geniet van de stoere, vervaagde patchworklook en de harmonieus op elkaar aansluitende vlakken.

De Balsena-collectie bestaat uit 3 verschillende dessins en oogt artistiek en modern. De machinaal geweven kleden hebben 288.000 pooldraden per vierkante meter. Het Indiase handwerk zie je ook terug in de Cocoon patchwork vloerkleden. Deze bijzondere tapijten geven diversiteit in jouw interieur.

Het kleurenspectrum waarmee je vintage vloerkleden kunt kopen is groot, van grijs, groen, blauw en rood tot taupe, roze en zwart. Je hebt bij de vintage vloerkleden keuze uit de maten 80x150 cm, 120x170 cm, 140x200 cm, 160x230 cm en 200x290 cm.