Vloerkleed Antraciet

Antraciet is een rustige, tijdloze kleur met een robuuste uitstraling. Een vloerkleed in de kleur antraciet past dan ook goed in veel verschillende interieurs. Bij Flycarpetsvind je altijd een kleed dat past bij de stijl van jouw huis.

Zorg voor sfeer in jouw huis

Een donkere kleur zoals antraciet straalt warmte uit. Een vloerkleed in het antraciet geeft jouw woonruimte daarom ook een warmere, gezelligere uitstraling.

De diepe kleur antraciet biedt een mooi contrast wanneer jij lichtere kleuren in de rest van jouw interieur hebt, bijvoorbeeld in jouw meubels. Dit contrast tussen licht en donker helpt jou bepaalde gebieden of meubelstukken in jouw kamer extra te benadrukken. Leg het kleed bijvoorbeeld onder de meubels in jouw zithoek. Hierdoor nodigt de zitplek extra uit om gezellig samen te komen.

De voordelen van een vloerkleed in het antraciet

Naast de sfeer die je creëert, brengt een antraciet vloerkleed nog meer voordelen met zich mee:

  1. Tijdloosheid. De diepe, rijke kleur antraciet kent geen tijdslimiet. Deze kleur raakt nooit uit de mode. Dat maakt jouw vloerkleed in de kleur antraciet een duurzame toevoeging aan jouw interieur.
  2. Veelzijdigheid. Antraciet dient als een neutrale basiskleur die andere kleuren laat opvallen. Daarom is het makkelijk een vloerkleed in het antraciet in verschillende interieurstijlen te plaatsen.
  3. Onderhoudsgemak. In een vloerkleed met zo’n donkere kleur is stof en slijtage niet goed te zien. Een vloerkleed in de kleur antraciet vraagt daarom minder onderhoudstijd dan vloerkleden in lichtere kleuren.

Altijd een mooi kleed

Wist je dat de kleden van Flycarpets sowieso om weinig onderhoud vragen? Wij maken onze kleden van polypropyleen. Dit materiaal is behandeld om beter bestand te zijn tegen Uv-stralen. Daarom behouden de kleden van Flycarpets lang hun kleur. Hiernaast maak je vloerkleden van dit materiaal makkelijk schoon. Je hebt alleen een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek nodig.

Hoe integreer ik een vloerkleed in de kleur antraciet in mijn interieur?

Een veelzijdige kleur die je makkelijk combineert met de rest van jouw interieur en een tijdloze uitstraling heeft; dat is de kleur antraciet. Het is daarom heel makkelijk om een vloerkleed in het antraciet in verschillende soorten interieurs te plaatsen. Maar in welk type interieur komt zo’n kleed nou het meeste tot zijn recht?

In combinatie met lichtere kleuren zoals wit, crème of pasteltinten zorgt een vloerkleed met de kleur antraciet voor het mooiste contrast. Dit type kleed past daarom het meeste in huizen met een landelijke stijl. Wil je graag meer inspiratie opdoen voor een kleed dat helemaal past bij de comfortabele sferen van jouw landelijke interieur? Bekijk dan onze landelijke vloerkleden.

Wil jij graag advies?

Onze experts beantwoorden graag al jouw vragen. Je bereikt ons makkelijk telefonisch via dit telefoonnummer: +31 20 123 4567 of via de mail: [email protected]. Je stelt jouw vraag eveneens snel via de chat op onze website.

Veelgestelde vragen

Vervaagt de kleur van het antraciet vloerkleed in de zon?

Bij langdurige blootstelling aan de zon kan de kleur van het kleed vervagen. Plaats het kleed daarom op een plek waar het niet direct in het zonlicht ligt. Hiernaast is het belangrijk dat je jouw vloerkleed regelmatig draait. Zo wordt het aan alle kanten gelijkmatig blootgesteld aan het licht, waardoor je geen vervaagde plekken krijgt.

Hoe onderhoud je een antraciet vloerkleed?

Het is essentieel om het kleed regelmatig te stofzuigen om stof en vuil te verwijderen. Zit er een vlek op je kleed? Verwijder die dan met een vochtige doek en milde zeep.

Zijn vloerkleden in het antraciet geschikt voor een huishouden met huisdieren?

Jazeker. De materialen waar de kleden van Flycarpets van gemaakt zijn, katoen en polypropyleen, zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Je verwijdert daarom gemakkelijk de haren van jouw huisdieren van jouw kleed.