Turquoise vloerkleed

Een turquoise vloerkleed zorgt voor een vleugje frisheid in huis. De trendy mix van blauw en groen garandeert het hele jaar door een zomerse flair. Turquoise ofwel turkoois doet denken aan de kleur van de zee en de laatste zonvakantie. Een turquoise tapijt met zijn heldere en expressieve uitstraling is een decoratief element in de kamer. Bij marktleider Fly Carpets bent u aan het juiste adres voor exclusieve vloerkleden turquoise van A-kwaliteit, tegen de laagste prijs. U vindt handgemaakte en machinaal geweven modellen van topmerken, waar u vele jaren plezier aan beleeft. Elk meesterwerk is veelzijdig te combineren met uw meubelen en woonaccessoires.

Turquoise tapijt heeft een ontspannend en verfrissend effect

Een turquoise vloerkleed kan in uw woning of kantoor op vele manieren worden geïmplementeerd. Een tapijt in deze lichte en frisse kleur is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Lichtturkoois laat de kamer groter lijken. De blauwtint in turquoise heeft een kalmerend en ontspannend effect en werkt concentratie bevorderend. Het maakt een turquoise tapijt zeer geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, hobbykamer, studeerkamer en serre. Een vloerkleed met een donkerder kleur turquoise toont extravaganter en stijlvol. Combineer dit kleed met de woonartikelen van Fly Carpets voor de finishing touch van uw interieur.

Het energieke en zomerse karakter van een turquoise tapijt verlevendigt elke kamer. U ontdekt bij Fly Carpets een turquoise vloerkleed voor elke woonstijl. De vintage vloerkleden maken indruk door hun charmante retrolook. Ze zijn gemaakt van een mix van polyester en katoen en –evenals alle andere tapijten in de kleur turquoise – leverbaar in vele afmetingen. Als u de voorkeur geeft aan een modern vloerkleed, zijn de combinatiekleuren zwart, wit, blauw en grijs altijd goed.

 

Turquoise vloerkleed zet bijzondere, diepe kleuraccenten

Wilt u een klassiek vloerkleed om in uw woning de natuurlijke sfeer te accentueren? Een turquoise vloerkleed met daarin de nevenkleuren crème, bruin en beige past in dit beeld. Door een niet al te groot turquoise tapijt op een houten vloer te leggen, creëert u een mooie mix van comfort, frisheid en elegantie. Een effen vloerkleed komt goed uit met wit- en grijstinten, strakke materialen en donker hout. Een mix met pasteltinten vrolijkt het interieur op. Als u écht een opvallende woonstijl wilt, wordt u op uw wenken bediend met de kleurrijke vloerkleden in de kleur turquoise.

Een turquoise vloerkleed zorgt voor een bijzonder, diep kleuraccent in de kamer. Fly Carpets heeft hoogpolige en laagpolige vloerkleden. Een turquoise hoogpolig tapijt of een tapijt in Shaggy-stijl onderstreept de diepte van de kleur met spannende schaduweffecten. Ze zijn er met verschillende poolhoogte en pooldichtheid, met een jute achterkant. De vloerkleden in de Shaggy-collectie zijn ook lekker dik (en daarmee geluiddempend), warm aan uw voeten en sfeervol.   

 

Vloerkleed turquoise ideaal woonaccessoire bij uw wooninrichting

Een turquoise vloerkleed voor kinderen inspireert tot creativiteit en spelletjes doen, zeker als u kiest voor een kleed met een sterpatroon of mooie print die aansluit op de belevingswereld van uw kind. Ronde tapijten in de kleur turquoise passen vanwege het speelse karakter ook goed in de kinderkamer. Een kleurig rondje in groot of klein formaat op de vloer, fleurt ook de slaapkamer of badkamer op.

Turkoois is een veelzijdige mengkleur in het spectrum tussen blauw en groen. De blauwe component heeft een inspirerend en creativiteit verhogend effect, terwijl de groene component een frisse en rustgevende uitwerking heeft. Het maakt een turquoise vloerkleed een ideaal woonaccessoire bij uw interieurinrichting. Uw nieuwe en unieke turquoise tapijt ligt al op u te wachten in de online etalage van Fly Carpets. Bestel het model vandaag nog vóór zes uur ‘s avonds, dan wordt deze de volgende werkdag bezorgd.