Vloerkleed Beige

Een beige vloerkleed geeft een elegante touch aan elke kamer in jouw woning of kantoor. De neutrale kleur valt niet al te veel op. Vaak ziet men pas op het tweede gezicht deze delicate, ingetogen kleur, die een natuurlijke flair ademt. Beige is een ideale kleur in je interieur. Het matcht met zowel lichte als donkere meubels en woonaccessoires. Het compenseert sprekende kleuren. Flycarpets beschikt over eindeloze mogelijkheden voor vloerkleden en tapijten in de beige kleur, voor elke woonstijl. Van klassiek of landelijk tot romantisch, industrieel, modern of trendy.

Vloerkleed beige: vele voordelen

Een vloerkleed beige is aanwezig in de ruimte, zonder dominant te zijn. Het beige tapijt laat de rest van uw interieur maximaal tot zijn recht komen. Grijze en effen vloerkleden hebben een positief effect in kleine ruimtes, omdat ze visueel vergroten en zachter ogen dan bijvoorbeeld witte tapijten. Beige vloerkleden stralen in grote ruimtes veel warmte uit en ze werken sfeer verhogend. De kleur heeft vele voordelen. Zo is beige relatief ongevoelig voor vuil, harmonieert het met alle houtsoorten en is het een geschikte basis voor het mixen met vrijwel elke andere kleur in de ruimte.

 

Verschillende formaten beige vloerkleden

Flycarpets beschikt over beige vloerkleden in vele verschillende formaten, materialen en stijlen. Afhankelijk van het patroon, dessin en de kleurnuances geef je het tapijt een hoofdrol of glanzende bijrol in de kamer. Wij hebben zowel kleine vloerkleden in de kleur beige als zeer grote tapijten voor imposante oppervlakten. Een rechthoekig beige vloerkleed is de meest gekozen vorm, maar er zijn meerdere opties. Een vierkant tapijt past mooi in een ruimte die juist niet vierkant is. Met een rond vloerkleed doorbreek je alle rechten lijnen in huis. Je geeft hiermee een speelse twist aan de ruimte.

 

Een beige vloerkleed brengt op een subtiele manier rust in de kamer

Een vloerkleed heeft het vermogen om op een subtiele manier rust en warmte in de kamer te scheppen. Flycarpets heeft als marktleider in eersteklas, exclusieve vloerkleden en tapijten tegen de laagste prijs kleden in de kleur beige voor elke woonstijl. De beigetint is bepalend voor de look. Koel beige heeft een roze ondertoon, terwijl warm beige een gelige tint heeft. Afhankelijk van je smaak en woonwens, hebben wij vele laagpolige en hoogpolige vloerkleden met een poolhoogte van 30 mm. Het dikke vloerkleed is heerlijk zacht voor de voeten en dempt tevens het geluid. Een hoogpolig tapijt is een fijne afwisseling voor een harde vloer. Regelmatig stofzuigen en afkloppen is voldoende om dit prachtige vloerkleed schoon te houden.

 

Zo combineer je een beige vloerkleed in huis

Naast de gewenste stijl en formaat is ook de functie van het vloerkleed beige van belang. Zoek je bijvoorbeeld een tapijt om koude voeten te voorkomen in de woonkamer of slaapkamer? Een vloerkleed voor kinderen als zachte ondergrond waar je kinderen op kunnen spelen of juist een tapijt als eyecatcher in de ruimte? Een licht vervaagd vintage vloerkleed van 100% polypropyleen heeft een romantische, nostalgisch charme. Ze zijn machinaal geweven. Gaat jouw voorkeur uit naar een van onze handgemaakte vloerkleden? Een Marrakesh tapijt heeft mooie, diepe tinten en brengt de sfeer van Marokko naar uw huiskamer. Of ga voor een klassiek Isfahan of Ahlat vloerkleed met schitterend oosters design.

 

Combineren van verschillende beige vloerkleden

In plaats van één vloerkleed in de kamer te gebruiken, kun je ook afzonderlijke, kleine tapijten met elkaar combineren. Dit is vandaag de dag bijzonder trendy. Enkele pareltjes in de collectie zijn de beige vloerkleden met marmerdesign en de Natureline-collectie met het perfecte samenspel tussen met de hand gevilte wol, een viscose bodem en meesterlijk detailwerk. De kunstzinnige Van Gogh-collectie met patchwork is ook een sieraad in de kamer.

 

Beige vloerkleed bij FlyCarpets

Een vloerkleed beige nodigt door de ingetogen elegantie uit om onmiddellijk aan te raken. Laat je verleiden door het brede en aantrekkelijke aanbod van Flycarpets. Wij hebben vrijwel alle kleden op voorraad. Als je vandaag vóór 17.59 uur je bestelling plaatst, heb je deze meestal al de volgende werkdag in huis. Pak deze buitenkans en geniet van extra voordeel met een vloerkleed uit onze sale.

 

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie kleurrijke vloerkleden. Neem ook eens een kijkje bij andere kleuren: