Wasbaar vloerkleed

Ontworpen om gewassen te worden. Wasbare vloerkleden zijn momenteel razend populair en dat snappen wij! Ze zijn enorm hygiënisch, je kunt ze binnen én buiten gebruiken en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Ideaal, bekijk de collectie!

Wat is een wasbaar vloerkleed?

De naam zegt het eigenlijk al, deze kleden zijn gemaakt om te wassen. Meestal kun je vloerkleden alleen reinigen met stofzuiger of door een professional, deze kleden niet. Dit maakt het naast een prachtige aanvulling op je interieur ook enorm handig en praktisch. Ze worden vaak gemaakt van duurzame materialen, denk aan katoen, polyester of nylon. Deze materialen behouden ook hun kleur na een wasbeurt!

 

Modderschoenen op het kleed? Geen probleem

Kinderen die hebben gespeeld en gemorst? Modderschoenen na een regenachtige dag of lekker geborreld met vrienden wat iets te gezellig werd? Geen probleem! Vlekken zijn zo te verwijderen met deze, zoals de naam al zegt, wasbare vloerkleden. De wasbare vloerkleden gooi je zo in de wasmachine op 30°C. Op die manier zijn ze binnen no-time weer zo goed als nieuw!

 

Vloerkleed wasbaar: verschillende maten en stijlen voor jou

Of je nu van effen of printjes houdt, van patchwork of vintage, van hoogpolig of laagpolig, je vindt het allemaal in het ruime assortiment van Flycarpets. Dit zorgt ervoor dat je altijd het vloerkleed kunt vinden dat bij jou past. De vormen verschillen ook, zo kun je kiezen voor ronde vloerkleden of rechthoekige, net wat jij leuker vindt!

 

Veelzijdig wasbaar tapijt als aanvulling voor binnen en buiten

Of je het vloerkleed nu binnen, in de slaap-, woon-, bad-, of kinderkamer legt, of dat je ervoor kiest om deze buiten op het terras of de steiger te leggen. Een wasbaar tapijt is zo veelzijdig en makkelijk te reinigen dat deze een aanvulling in elke ruimte kan zijn. Ideaal voor gezinnen of mensen met huisdieren.

 

Wasbaar vloerkleed: de voordelen op een rijtje

Het belangrijkste voordeel is best wel voor de hand liggend, namelijk het gemak om de vloerkleden schoon te maken. Door ze te wassen worden vlekken en vuil zo verwijderd, lekker hygiënisch! Hierdoor zullen de kleden minder snel slijten waardoor ze langer meegaan. Als je allergieën hebt kunnen deze vloerkleden ook de uitkomst bieden. Door ze regelmatig te wassen verwijder je eenvoudig stof, pollen of huisdierharen.

 

Wasbaar vloerkleed bij Flycarpets

Wij hebben een onbeschrijfelijke passie voor vloerkleden. Daarom bieden wij vloerkleden van hoge kwaliteit aan voor de scherpste prijzen. Kies uit een groot assortiment, bestel voor 17.59 uur en heb je nieuwe vloerkleed de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen of ontvang je graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice!