Landelijke vloerkleden

Huiselijke en comfortabele sferen, net zoals op het platteland. Dat is wat je creëert met landelijke vloerkleden in huis. Het brengt rust met natuurlijke tinten in een ruimte van eenvoud en prachtige neutrale materialen. Je combineert het bijvoorbeeld prachtig met houten materialen, wollen meubels en stenen of zwarte tafeltjes. Bekijk ons assortiment voor verschillende soorten landelijke vloerkleden.

Landelijk vloerkleed: haal het platteland in huis 

Effen, juten of vintage vloerkleden in grijzige, beige, bruine of witte tinten maken zonder twijfel jouw landelijke interieur verder af. Het geeft sfeer en zorgt voor heerlijk warme voeten in de winter. Landelijke vloerkleden staan bekend als rustige vloerkleden, gemaakt van natuurlijke materialen. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurtinten, maten, materialen en dessins. Kies voor de eyecatcher in de woonkamer of een die volledig opgaat in het interieur. 

 

Vloerkleed landelijke stijl: kies voor rust en eenheid 

Na een drukke en lange dag wil je thuiskomen in een oase van rust. Een huis met eenheid, gezelligheid en sfeer. Landelijke sferen worden al snel geassocieerd met rust in huis door de natuurlijke kleuren en materialen. Je creëert zo het nostalgische platteland gevoel. Vele landelijke vloerkleden zijn gekenmerkt door elegante randen en klassieke karakteristieken. Dit zorgt ervoor dat de landelijke vloerkleden ook perfect met moderne woonstijlen gecombineerd kunnen worden.  

 

Zo combineer je een vloerkleed landelijk stoer

Een landelijk vloerkleed onder de meubels zorgt daadwerkelijk voor verbinding. Hoe je de vloerkleden het beste kunt combineren is afhankelijk van het interieur en jouw wensen. Zorg dat de kleur van het vloerkleed bij het kleurschema van de ruimte past en je de meubels deels op het vloerkleed zet. Voor een stoere uitstraling combineer je het kleed met houten en stalen materialen. Mocht je vragen hebben of advies willen, neem dan contact op of kom langs in de showroom. We helpen je graag verder. 

 

Hoe onderhoud je landelijke vloerkleden? 

Het onderhoud van de vloerkleden is belangrijk om hier zo lang mogelijk van te genieten. Dit doe je allereerst door regelmatig te stofzuigen, denk aan ongeveer 2 á 3 keer per week. Zorg daarnaast dat vlekken direct worden verwijderd. Dit doe je door de substantie met een licht vochtige doek weg te deppen. Let daarbij op dat de doek echt lichtvochtig is en je niet wrijft. Wanneer je wrijft zal de vlek alleen maar verder het materiaal ingaan.   

 

Landelijke vloerkleden bij Flycarpets 

Wij bieden een groot assortiment vloerkleden aan, naast een landelijk vloerkleed kun je ook kiezen voor vintage- of bijvoorbeeld effen vloerkleden. Zo is er altijd wel een vloerkleed dat bij jouw interieur past. Door het grote aanbod, zijn wij in staat de vloerkleden aan te bieden voor de laagste prijs. Je hebt je nieuwe vloerkleed de volgende dag al gratis in huis als je deze voor 17.59 uur op een werkdag hebt besteld. Neem contact op voor meer informatie of advies.