Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

JUTE WOL KATOEN VLOERKLEED - DHAKA TAUPE

€28,95
Op voorraad
Verwachte leverdatum: 3-5 werkdagen
  • De laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis telefonisch advies
  • Veilig en vertrouwd online afrekenen
  • Betaal achteraf met Billink!

Handgeweven Jute en Wollen Vloerkleed - Dhaka Naturel

Ervaar de pure klasse en duurzaamheid met het "Dhaka" vloerkleed, een toonbeeld van ambachtelijk vakmanschap en natuurlijke schoonheid.

Design en Afwerking

Met een elegante natuurlijke taupe tint en handgeweven afwerking, biedt het "Dhaka" vloerkleed een tijdloos design dat een serene en uitnodigende sfeer creëert in elke woonruimte.

Materiaal en Kwaliteit

De zorgvuldige mix van 40% jute, 30% wol en 30% katoen zorgt voor een kleed dat niet alleen luxe uitstraalt maar ook een lange levensduur belooft met een gewicht van 1600 gr/m².

Onderhoud en Duurzaamheid

Professionele reiniging is aanbevolen om de prachtige uitstraling van het "Dhaka" kleed te behouden. Voorzien van OEKO-TEX Standard 100 certificering, wat staat voor milieuvriendelijke en duurzame kwaliteit.

Poolhoogte

De praktische poolhoogte van 5 mm maakt dit vloerkleed een ideale keuze voor een moderne en onderhoudsvriendelijke toevoeging aan uw huis.

Versier uw vloer met het "Dhaka" vloerkleed en geniet van de combinatie van luxe materialen en natuurlijke uitstraling in uw eigen huis. Bestel nu en geef uw interieur een upgrade met duurzaam design.

Onze klantenservice is geopend tot 17:00
Naar klantenservice pagina

Laagpolige Vloerkleden

Hoogpolige Vloerkleden

Buitenkleden