Buitenkleed 160x230 cm

Een buitenruimte creëren die naadloos aansluit bij je stijl en behoeften? Daar helpen wij je graag bij. Bijvoorbeeld met een buitenkleed 160x230 cm. Deze zijn de perfecte aanvulling op jouw terras of in jouw tuin.

160x230 centimeter: de perfecte tussenmaat

Een buitenkleed van 16x230 cm bedekt een groot deel van je buitenomgeving. Dat voegt direct karakter en warmte toe. Of je nu een gezellige hoek wilt creëren om te ontspannen of een leuke eethoek wilt inrichten, een buitenkleed van 160x230 cm biedt de perfecte basis.

Weerbestendig en duurzaam

We begrijpen dat buitenkleden aan de weerselementen worden blootgesteld. Daar hebben wij rekening mee gehouden. Onze buitenkleden van 160x230 cm zijn bestand tegen weersomstandigheden als regen en zon. En ze beschermen zichzelf niet alleen tegen de natuur, maar ze zijn ook goed voor de natuur. Onze kleden zijn gemaakt met 100% polypropyleen; een duurzaam materiaal dat niet snel vaal wordt. Zo weet jij dat jous kleed mooi blijft door alle seizoenen heen en ook nog eens goed is voor het milieu.

Voor iedereen een passend ontwerp

Bij Flycarpets begrijpen we dat geen één buitenruimte hetzelfde is. Daarom bieden we een gevarieerde selectie van ontwerpen voor onze buitenkleden van 160x230 cm. Of je nu op zoek bent naar een modern en strak ontwerp, een bloemenpatroon of misschien vintage uitstraling, wij hebben een kleed dat bij jouw persoonlijke stijl past. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je buitenruimte een unieke uitstraling.

Altijd spic en span: eenvoudig te reinigen

Het onderhouden van je buitenkleed moet geen zware taak zijn. Onze buitenkleden van 160x230 cm zijn daarom gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Voor kleine vlekken volstaat een vochtige doek meestal om ze te verwijderen. Spoel het kleed af met water en mild reinigignsmiddel voor een diepere reiniging. Zo geniet je van jouw kleed zonder veel bezig te zijn met onderhouden.

Geschikt voor alle buitenruimtes

Of je nu een ruime patio, een knus balkon of een weelderige tuin hebt, onze buitenkleden van 160x230 cm passen perfect in verschillende buitenomgevingen. Ze zijn ontworpen om een groot oppervlak te bedekken. Daardoor kun je ze goed gebruiken om de ruimtes in jouw huis van elkaar te scheiden, zoals afscheiding tussen je loungeruimte en de plek waar je dineert. Transformeer je buitenruimte tot een uitnodigende plek met één van onze veelzijdige buitenkleden.

Het juiste buitenkleed vinden? Daar helpen onze experts bij!

Wij kijken graag met je mee om erachter te komen welke van onze buitenkleden het beste passen bij jouw ruimte en stijl. Wij staan altijd voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij ons kun je voor elke vraag over jouw kleden terecht. Dit kan per email: [email protected], per telefoon: 020-2614723 of per chat: Zijn we online? Je kunt op het chat icoontje rechtsonder klikken om met een medewerker te chatten.

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie buitenkleden in diverse maten. Neem ook eens een kijkje bij de maten:

 

Veelgestelde vragen

Zijn de buitenkleden van 160x230 cm geschikt voor gebruik op een houten terras?

Ja, onze buitenkleden zijn geschikt voor gebruik op verschillende soorten ondergronden, inclusief houten terrassen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je terras groot genoeg is. Ze zijn ontworpen om je ondergrond te beschermen en extra comfort te bieden.

Zijn vlekken van morsen of aarde goed uit de buitenkleden te halen?

Ja, onze buitenkleden zijn gemakkelijk schoon te maken. Voor kleine vlekken kun je een vochtige doek gebruiken, en voor diepere reiniging kun je ze eenvoudig afspoelen met water en mild reinigingsmiddel.

Heb ik een garantie op een buitenkleed van Flycarpets?

Ja, we bieden garanties op onze producten. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.