Ronde buitenkleden

Ben jij op zoek naar een leuk buitenkleed, maar wil je geen standaard vierkante vorm? Dan zit jij goed met onze ronde buitenkleden. De kleden zijn van duurzame materialen en je vindt ze in allerlei toffe stijlen. Maak jouw interieur helemaal af met de vloerkleden van Flycarpets.

Creëer gezellige, aparte zones

De zithoek van jouw tuin, balkon of dakterras afbakenen met een mooi, rond vloerkleed? Om je buitenruimte nóg sfeervoller te maken en een contrast te creëren met de vierkante vormen waar deze ruimte uit bestaat, kun je het beste gaan voor één van onze ronde buitenkleden.

Door een rond kleed bijvoorbeeld onder de buitentafel te plaatsen, onderscheid je deze zone van de rest van de tuin. Of wil jij graag een leuke, aparte zithoek maken? Plaats dan het kleed onder deze meubels. Je markeert zo deze ruimte als aparte zitplek om gezellig in samen te komen.

Wat is het beste materiaal voor buitenkleden?

Je wilt graag dat jouw buitenkleed duurzaam is en bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom zijn de buitenkleden van Flycarpets gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is bestand tegen vocht en schimmel en het behoudt zijn kleur goed. Jij kunt jouw buitenkleed daarom makkelijk in alle weersomstandigheden buiten laten liggen.

Rond vs. vierkant: wanneer kies je voor ronde buitenkleden?

Doordat ruimtes vaak vierkant of rechthoekig zijn, denk je misschien sneller aan een buitenkleed in dezelfde vorm. Maar ronde buitenkleden kunnen dus net zo goed passen in deze soort ruimtes. Hoe kies je welke vorm het beste bij jouw ruimte past? We vertellen je in welke situaties beide typen kleed het beste tot hun recht komen.

  1. Ronde buitenkleden. De ronde vorm helpt om de illusie te wekken dat er meer ruimte is. Daarom zijn ronde buitenkleden perfect voor kleinere ruimtes, zoals patio’s of balkons.
  2. Vierkante buitenkleden. Wanneer je juist een kleed nodig hebt in een grote, open ruimte kun je het beste kiezen voor een vierkant buitenkleed. Je plaatst het dan onder jouw eettafel of een zitplek. Zo zorg je voor afbakening in jouw grotere ruimte.

Ronde buitenkleden met toffe motieven

Een vloerkleed in één kleur geeft een rustig effect, maar misschien ben jij juist op zoek naar een buitenkleed in een wat uitdagendere stijl. Dan is een buitenkleed met een leuk motief echt iets voor jou. Van geruite vloerkleden tot vloerkleden met een grafisch design: je vindt het bij Flycarpets.

Leuke vloerkleden zonder verzendkosten

De motieven op onze buitenkleden is niet het enige wat ze leuk maakt. Wanneer je een kleed bij ons bestelt, hoef je geen rekening te houden met verzendkosten. Flycarpets verzendt jouw ronde buitenkleed gratis naar je toe. Jij hoeft alleen het juiste adres aan ons door te geven; de rest regelen wij.

Veelgestelde vragen

Zijn er ronde buitenkleden die passen onder eettafels?

Ja, die zijn er. De buitenkleden van Flycarpets (waaronder de ronde buitenkleden) zijn beschikbaar in verschillende formaten. Meet eerst hoe groot jouw eettafel is. De vuistregel is dat je aan alle kanten 60 tot 90 centimeter toevoegt bij de afmetingen. Dit zorgt ervoor dat je jouw stoelen makkelijk naar voren en naar achteren schuift zonder dat ze van het kleed af komen. Vervolgens kies je bij ons het kleed in de maat die onder jouw tafel past.

Zijn de ronde buitenkleden kind- en huisdiervriendelijk?

De ronde buitenkleden van Flycarpets zijn gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is gemakkelijk te reinigen, waardoor de kleden goed bes