Taupe vloerkleed

Met een taupe vloerkleed creëert u op stijlvolle wijze een gezellige woonomgeving. Taupe is een rustige, natuurlijke kleur die tussen grijs en bruin in zit. Gezien deze neutrale, ingetogen kleuren kan een taupe tapijt moeiteloos in een klassieke, landelijke, industriële of moderne inrichtingsstijl worden geïntegreerd. Taupe vloerkleden van A-kwaliteit koopt u voordelig bij Fly Carpets, hét betrouwbare online platform van exclusieve vloerkleden en tapijten. Wij hebben een grote collectie handgemaakte en machinaal geweven vloerkleden in vele vormen en maten op voorraad, zodat ze snel worden geleverd. U vindt altijd een vloerkleed taupe naar uw smaak en woonstijl.

Een taupe tapijt matcht met vele kleuren in uw wooninterieur

Taupe behoort de laatste jaren tot een van de populairste natuurkleuren. De mooie natuurtint heeft de eigenschap om harde kleuren te neutraliseren en alles tot een evenwichtig geheel te smeden. Een tapijt in de warme kleur taupe matcht daarom goed met koude kleuren als groen en blauw. Als een taupe tapijt wordt gecombineerd met rode of gele muren of woonaccessoires, ontstaat er ook een harmonieus geheel. Met beige en crème oogt taupe veel minder kil en hard dan grijs en wit. Een taupe vloerkleed doet het ook uitstekend met contrastrijk wit. Fly Carpets levert bijpassende woonartikelen, zoals decoratieve vachten, poefen en sierkussens.

Een taupe vloerkleed van Fly Carpets is altijd gecontroleerd op de hoogste kwaliteit. Elk design is een meesterwerk, dat uw wooninterieur extra cachet geeft. In het gigantische assortiment vindt u onder meer hoogpolige en laagpolige vloerkleden in de kleur taupe. De hoogpolige tapijten zijn er met diverse poolhoogten en pooldichtheden. Ze voelen heerlijk zacht aan, zijn onderhoudsvriendelijk en slijtvast én geschikt voor vloerverwarming. Iets wat ook voor de andere tapijtsoorten geldt. U ontdekt tevens hoogpolige, effen vloerkleden, met een jute of katoenen achterkant.

 

Taupe vloerkleed van polypropyleen, polyester of gevilte wol

Een duurzaam taupe vloerkleed is meestal gemaakt van polypropyleen of polyester. Het aanbod loopt uiteen van klassieke tot moderne vloerkleden met prachtige dessins en antiallergische eigenschappen. Klassieke elementen zien we bijvoorbeeld terug in de Polo- en Azure-collectie. Populair zijn de vintage vloerkleden taupe, al dan niet met stoer patchwork. Een mooi voorbeeld hiervan is de Van Gogh-collectie. Het handgemaakte taupe tapijt is puur vakmanschap, ambachtelijk gemaakt in India.

Fly Carpets heeft taupe vloerkleden van met de hand gevilte wol en een viscose bodem, specifiek het Ventura pronkstuk uit de Natureline-collectie. Het tapijt is zacht voor de voeten en een streling voor het oog. Het meesterlijke detailwerk geeft het taupe vloerkleed een luxe en eigentijdse look. Ook zeker ongewoon en bijzonder, maar dan van vorm, zijn de ronde vloerkleden, waarmee u een speelse en originele twist aan uw interieur geeft. Ga voor een model met een velours uitstraling, dat doet denken aan de golven van de Caribische Zee. Of kies een lekker dik, sfeervol rond taupe tapijt uit de Shaggy-collectie, dat een warm gevoel oproept.

 

Rust en warmte creëren in uw wooninterieur met een vloerkleed taupe

Er zijn vele tinten taupe. Het biedt u de mogelijkheid om een taupe vloerkleed te mixen en matchen met uw muren, meubels en woonaccessoires. Geef kleur aan uw interieur met kleurrijke vloerkleden taupe. Of leg een kleed van deze kleur in de kamer van de kinderen. Wilt u meer rust in uw interieur creëren? Dan is een taupe tapijt daar bij uitstek geschikt voor. De warme natuurkleur gaat prachtig samen met natuurlijke materialen, zoals hout. Een vloerkleed taupe op een houten vloer is perfect in balans.

Kom voordelig in het bezit van een taupe vloerkleed van eerste klas kwaliteit bij Fly Carpets. Met een beetje geluk vindt u uw favoriete model nóg goedkoper in onze sale.