Bohemian vloerkleden

Levendige en kleurrijke vloerkleden, met natuurlijke tinten passen in veel interieurs. Daarom zijn bohemian vloerkleden ook enorm populaire vloerkleden. Je kunt ze neerleggen in de slaapkamer of de woonkamer en een rustgevend maar levendig effect creëren. Combineer ze met natuurlijke houten, juten of rieten materialen om het helemaal af te maken. Kies uit verschillende vormen: ronde bohemian vloerkleden of rechthoekige vloerkleden. Filter de beste optie er voor jou uit of kom langs in de showroom om je keuze te maken. We helpen je in ieder geval graag verder. 

Bohemian vloerkleed: natuurlijk en warm 

De bohemian vloerkleden ademen vrijheid, dit komt door de kleuren en inspirerende prints. De associatie die het bij vele mensen oproept komt voort door de uitgesproken kleuren en de fantastische prints. Planten, groen en bloemen spelen een grote rol in de bohemian woonstijl. De vloerkleden zorgen voor inspiratie en kunnen lange tijd mee.  

 

Boho vloerkleed in de woon- of slaapkamer 

Heerlijk warme voeten als je uit bed stapt en daarbij eenheid en rust creëren in de slaapkamer. het bohemian vloerkleed straalt leven uit en zijn ook in Ibiza-interieurstijlen razend populair. De vloerkleden staan bekend om hun natuurlijke uitstraling. Daardoor staan de vloerkleden ook prachtig in combinatie met riet, hout en jute. De combinatie van deze producten zorgt voor de optimale boho sfeer in huis. 

 

Hoe combineer je een bohemian vloerkleed? 

Je kunt een boho kleed op eindeloos veel manieren combineren. De vloerkleden passen in veel verschillende ruimtes in huis en kunnen in verschillende woonstijlen worden gebruikt. In de slaapkamer kun je voor een warme uitstraling zorgen, zowel letterlijk als figuurlijk. Je stapt met heerlijk warme voeten uit bed en creëert eenheid met de andere meubels in de kamer.  

Het boho vloerkleed kun je in klassieke maar ook moderne interieurs combineren. Het geeft extra sfeer in huis. Vloerkleden helpen daarbij voor isolatie van geluid, je ervaart minder galmen. Ideaal met kinderen of als je in een appartement woont.  

 

Onderhoud van de bohemian vloerkleden 

Het onderhoud van het bohemian vloerkleed is relatief simpel. Zorg ervoor dat je regelmatig stofzuigt en vlekken direct verwijdert. De vlekken verwijder je door een schone doek te pakken en deze licht vochtig op de plek te deppen. Zorg dat je niet wrijft, dit zorgt er juist voor dat de vlek verder in het vloerkleed komt. Draai het vloerkleed daarbij eens in de zoveel tijd om, dit voorkomt plekken van slijtage aan een zijde van het kleed. 

 

Bohemian vloerkleden bij Flycarpets 

Het vloerkleed bij jou thuis maakt de kamer helemaal af, dat is waarom wij een goede kwaliteit vloerkleden tegen de laagste prijzen aanbieden. Door het grote aanbod vloerkleden kan je voordelig een boho vloerkleed voor in jouw interieur uitkiezen. Daarbij ervaar je binnen Nederland en België van gratis verzending en een snelle levering. Wil je het vloerkleed toch eerst in het echt zien? Kom dan eens langs in onze showroom, wij helpen je graag verder.