Vloerkleden voor op kantoor

In een sfeervolle kantoorruimte zijn je medewerkers creatiever, tevredener én productiever! Geen wonder dat menig werkvloer tegenwoordig is voorzien van een hip kleed. Bekijk ons assortiment direct en vind het vloerkleed dat jóúw kantoor verrijkt!

Stijlvol kleed kantoor: voor een sfeervolle werkomgeving

Tevreden personeel is goud waard. Een tevreden medewerker werkt harder, is creatiever én voelt zich extra verantwoordelijk om te gaan voor het allerbeste resultaat. Hoe kun je daar als werkgever of officemanager nu beter in ondersteunen dan het kantoorpand sfeervol in te richten? Een plantje hier en daar, een gezellige lunchtafel én natuurlijk: een vrolijk, stijlvol kleed op kantoor!

 

Een professionele uitstraling naar bezoekers toe

Niet alleen je medewerkers plukken de vruchten van zo’n mooi vloerkleed op kantoor. Ook draagt het bij aan een professionele uitstraling van je hele bedrijf. Klanten of zakenrelaties op bezoek? Met accessoires als een mooi, stijlvol kleed voelen zij zich direct welkom. Het geeft warmte aan de ruimte en bovendien voelt het heerlijk comfortabel aan onder de voeten!

 

Kies hét kantoortapijt dat bij je bedrijf past

Bij Flycarpets vind je een ruim assortiment kantoorkleden en voor ieder bedrijf wat wils! Zoek je bijvoorbeeld een supergroot kantoortapijt van 200 bij 290 centimeter of ga je liever voor iets kleiners? Wil je een kleurrijke eyecatcher of past een effen vloerkleed beter in het interieur? Ga je voor rond, vierkant of toch maar gewoon rechthoekig? En zoek je een laagpolig vloerkleed met een strakke look of is een superzacht, modern hoogpolig vloerkleed juist wat bij je bedrijf past? Scrol door ons ruime assortiment en laat je oog vallen op dát vloerkleed dat de kantoorruimte compleet maakt!

 

Koffie-/moddervlekken eenvoudig te verwijderen

Op kantoor wordt er in alle haast nog wel eens koffie of thee gemorst. En met regenachtig weer zitten er al snel modderresten aan schoenen, jassen of tassen. Hoe zonde zou het zijn als dat mooie, nieuwe vloerkleed binnen de kortste keren drie tinten donkerder is?

 

Geen zorgen: gelukkig zijn de meeste vloerkleden voor op kantoor eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of stofzuiger. Wil je er echter helemáál zeker van zijn dat je je vloerkleed weer helemaal blinkend schoon krijgt? Kies dan voor een wasbaar exemplaar óf voor een kleed dat waterafstotend is.

 

Vloerkleed kantoor: koop hem nú bij Flycarpets

Bestel jouw favoriete vloerkleed voor kantoor vandaag nog bij Flycarpets! Laat hem gratis thuisbezorgen en geef snel wat extra sfeer aan de bedrijfsruimte. Vrijblijvend advies krijgen over wat de beste keuze is voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!