Vloerkleed Blauw

Met een blauw vloerkleed brengt u een frisse en vrolijke sfeer in uw woning of kantoor. As u het blauwe, horizontale vloeroppervlak ziet, denkt u al gauw aan de zee of de onbewolkte lucht. Blauw is voor vele mensen hun lievelingskleur. Het straalt rust uit en zorgt daarmee voor een ontspannende omgeving. Ideaal als u na een drukke dag even heerlijk wilt bijkomen. Fly Carpets heeft een vloerkleed blauw in vele soorten, vormen en afmetingen. Van hoogpolig tot laagpolig, van rechthoekige tot vierkante en ronde vloerkleden in vrijwel elke gewenste maat. Van klassiek tot modern. Overtuig u zelf en bekijk ons veelzijdige aanbod aan vloerkleden in de kleur blauw.

Door verschillende blauwvarianten spelen met de sfeer in de ruimte

Een blauwe vloerkleed zorgt voor een huiselijke, ingetogen sfeer. Vooral de lichtere kleurnuances in blauw hebben een subtiele invloed op uw temperatuurperceptie. Een grote, blauwe vloeroppervlakte doet de kamer ruimer en koeler lijken. Een vloerkleed blauw is daarom ideaal in ruimtes waar het erg warm kan worden. Een zacht lichtblauw tapijt is als serene rustbrenger bij uitstek geschikt voor woonkamers, slaapkamers en ontspanningsruimtes. Vloerkleden voor kinderen in de kleur blauw matchen mooi met het vrolijk gekleurde speelgoed. U creëert hiermee een eiland van rust, waarop uw kind graag speelt.

Door de verschillende blauwvarianten, kunt u fijn spelen met de kleuren en de sfeer in de ruimte. Een donkerblauw vloerkleed oogt subtiel en soms koninklijk en past perfect in een grotere woonkamer, salon of thuiskantoor. Hemelsblauw is delicaat en speels en wordt daarom als tapijtkleur veel in de kinderkamer gelegd. Denimblauw is populair bij oudere jongeren en jongere ouderen. De trendkleur petrolblauw voor een vloerkleed springt in het oog en zet een chic accent in de kamer, zonder andere kleuren te domineren.

 

Een blauw vloerkleed in een vintage, hoogpolig of effen uitvoering

Een blauwe vloerkleed past bij elke woonstijl. Heeft u een industriële wooninrichting? Kijk dan eens naar de vintage vloerkleden van Fly Carpets. De machinaal geweven tapijten van 100% polypropyleen zijn zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en geschikt om te combineren met vloerverwarming. Over combineren gesproken, de complementaire kleur van blauw is geel. Uw blauwe vloerkleed gaat goed samen met een gele of oranje muur of gordijnen. U brengt hiermee een fascinerende spanning in de kamer. Turkoois blauw matcht als kalme en harmonieuze kleur met witte en lichtbruine meubels en oppervlakten. Ideaal voor een maritieme of mediterrane inrichting.

Wilt u een vloerkleed, dat voor een nonchalant en warm effect zorgt? Dan zijn onze hoogpolige vloerkleden een schot in de roos. De lossere poolsamenstelling en hogere polen van een vloerkleed blauw zorgen in een strak interieur door het structuurverschil voor een spannend contrast en een sfeervolle look. Een laagpolig, effen vloerkleed in de kleur grijs is efficiënt in drukbelopen ruimtes, zoals de eetkamer, woonkamer of werkkamer. Deze tapijtsoort is gemakkelijk te onderhouden en u kunt hier zonder problemen meubels en woonaccessoires op verschuiven.

 

Een vloerkleed blauw is stijlvol, functioneel en comfortabel

Een vloerkleed is niet alleen een stijlvolle meerwaarde in uw woning of kantoor, het is ook functioneel en comfortabel. U voorkomt hiermee koude voeten, u heeft een zachte ondergrond waar uw kinderen of kleinkinderen op kunnen spelen én het vloerkleed dempt geluid. Fly Carpets heeft als marktleider in hoogwaardige, exclusieve en voordelige vloerkleden in vrijwel elke gewenste afmeting. Bijvoorbeeld een blauw vloerkleed van 60 x 110 cm voor een kleine kamer of een blauw tapijt van 240 x 340 cm voor een grote ruimte. Vele maten hiertussen zijn ook uit voorraad leverbaar.

 

Uw vloerkleed blauw combineren met bijpassende sierkussens en poefs

Wilt u een Mondriaan-achtig blauw vloerkleed, een tapijt uit de Van Gogh-collectie, een vloerkleed met mozaïekdesign of streepmotief of een klassiek blauw Isfahan tapijt van Perzische kwaliteit? Het kan allemaal bij Fly Carpets, dat u tevens helpt aan bijpassende sierkussens en poefs als patchwork blauw. Ze zijn met de hand gemaakt in India.

Een vloerkleed blauw bestellen bij Fly Carpets schenkt u vele voordelen. Wij geven u gratis telefonisch advies, wij bieden een laagsteprijsgarantie, u kunt veilig en vertrouwd online afrekenen en wij zorgen ervoor dat uw favoriete blauwe vloerkleed snel wordt geleverd. Als u vandaag vóór zes uur ’s avonds bestelt, heeft u het tapijt meestal al de volgende werkdag in huis. Op zoek naar extra voordeel? Bekijk dan onze vloerkleden in onze sale voor spectaculaire kortingen.