Vloerkleden 200x300 cm

Met vloerkleden van 200x300 cm weet je zeker: daar kun je niet omheen. Met dit formaat heb je een écht grote eyecatcher in handen die een ruimte helemaal afmaakt! Bekijk onze collectie en vind hét vloerkleed waarvan jouw interieurhart sneller gaat kloppen!

Vloerkleed 200x300 cm: een échte blikvanger

Zoek je een vloerkleed voor een kleine, smalle kamer, dan is een exemplaar van 2 bij 3 meter misschien iets te veel van het goede. Maar voor grotere ruimtes haal je hiermee een échte blikvanger in huis. Zo’n groot, stijlvol kleed op de grond geeft sfeer. Zorgt voor gezelligheid. En voelt ook nog eens heerlijk comfortabel aan onder je voeten! Bijvoorbeeld onder een mooie hoekbank of onder een ruime eettafel is een vloerkleed van 200x300 centimeter erg populair.

Kies hét vloerkleed dat matcht met je interieur

Hoogpolig of laagpolig. Van wol of van katoen. En superkleurrijk of juist lekker egaal. Wat voor vloerkleed ook matcht met jouw smaak en interieur, bij Flycarpets vind je hem vast en zeker. Wij hebben een ruim assortiment vloerkleden 200x300 en 200x290 cm en voor ieder wat wils! Klik op de productpagina van het vloerkleed dat jij mooi vindt en selecteer de juiste maat.

Vloerkleden 200x300 cm of toch een maatje kleiner?

Twijfel je of een vloerkleed van 300/290x200 centimeter mooi staat in jouw interieur óf dat je toch voor een maatje kleiner zou moeten gaan? Over het algemeen kun je aanhouden dat:

  • Als je het kleed onder je bank plaatst, je aan beide kanten een strook van 20 centimeter moet overhouden voor een mooi effect.
  • Het kleed - bij plaatsing onder je eettafel - ongeveer 70 centimeter zou moeten uitsteken rondom.
  • Je – als je het kleed onder je bed plaatst – 120 tot 140 centimeter zou moeten optellen bij de totale breedte van je bed.

Vloerkleden Flycarpets: eenvoudig te reinigen

Voor welk vloerkleed je uiteindelijk ook gaat, met Flycarpets is één ding zeker: je laat het kleed er altijd spic en span bijliggen. Al onze kleden maak je namelijk eenvoudig schoon met een vochtige doek of stofzuiger. Wil je er helemáál zeker van zijn dat (etens)vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen? Kies dan voor een wasbaar exemplaar of voor een vloerkleed dat waterafstotend is.

Koop jouw vloerkleed 200x300 cm nú bij Flycarpets

Je hart verloren aan één van onze vloerkleden van 200x300 cm? Koop hem vandaag nog, laat hem gratis thuisbezorgen en verrijk je interieur supersnel met wat extra kleur!

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie rechthoekige vloerkleden in diverse maten. Neem ook eens een kijkje bij de maten: