Luxe vloerkleden

Hoogwaardige materialen, comfort en prachtige designs. Kies uit verschillende soorten luxe vloerkleden en creëer een unieke sfeer in huis. Je kunt verschillende stijlen creëren met luxe vloerkleden, denk aan klassieke stijlen, moderne maar ook Scandinavisch of hotel chique. Alles is mogelijk, bepaal wat bij jou past.

Combineren luxe vloerkleden in je interieur

Extra stijl, comfort en een prachtige harmonie met een luxe vloerkleed in huis. Hoe kun je dit bereiken? Hoe combineer je luxe vloerkleden in je interieur? De eerste stap is om rekening te houden met texturen en patronen. Verschillende patronen kunnen zorgen voor een prachtig contrast maar wanneer er te veel kleuren en patronen kunnen zorgen voor een onrustig geheel. Maak daarom een kleurenschema of moodboard waar je alles in kaart brengt. Vanuit daar kun je een gezellige, warme en luxe sfeer creëren in huis.

 

Exclusief luxe hoogpolig vloerkleed

Een toevoeging aan elke ruimte die comfort en elegantie moet uitstralen. Hoogpolige vloerkleden zijn zacht en stralen daarbij een gevoel van comfort en rijkdom uit. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, kies je voor een neutraal beige kleurig vloerkleed of een aanwezig zwart vloerkleed om een statement te maken. Luxe hoogpolige vloerkleden geven een exclusief gevoel en een verfijnde uitstraling.

 

Creëer een luxe stijl in huis

Met luxe en hoogwaardige vloerkleden kun je de sfeer creëren die bij jouw interieur past. Materialen als zijde of wol geven direct een prachtige uitstraling in huis. Je kunt kiezen om een neutraal vloerkleed met ingetogen ontwerp en zachte kleuren te kiezen of een statement te maken met een opvallend patroon of textuur. Een ander belangrijk aspect is het formaat van het vloerkleed en de combinatie met andere elementen in het interieur. Luxe tapijten zijn dé perfecte aanvulling op een luxe stijl in huis.

 

Zo reinig je luxe vloerkleden

Vraag bij aankoop van het vloerkleed aan de specialist hoe je het luxe vloerkleed het beste kunt reinigen. Wij hebben een paar standaard tips op een rijtje gezet:

 

  1. Stofzuig het vloerkleed regelmatig met een zachte borstel
  2. Verwijder vlekken direct met een zachte vochtige doek en mild schoonmaakmiddel
  3. Draai het vloerkleed eens in de zoveel tijd om, zo voorkom je slijtage aan één zijde
  4. Laat het vloerkleed eens per jaar grondig reinigen

 

Luxe tapijten bij Flycarpets

Hoge kwaliteit vloerkleden, geselecteerd voor jou. Kies uit een uitgebreide selectie vloerkleden om de sfeer te creëren die in jouw interieur past. Voor vragen of meer informatie kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Bestel voor 17.59 uur jouw nieuwe vloerkleed en ontvang deze morgen thuisbezorgd.