Buitenkleed 140x200 cm

Niet te groot, niet te klein, maar wel van goede kwaliteit: dat bieden wij met onze buitenkleden van 140x200 cm. Dit is het perfecte kleed voor jouw buitenverblijf.

Waar kan mijn 140x200 cm buitenkleed het beste neerleggen?

De naam zegt het al; dit buitenkleed is erg geschikt voor buitengebruik. Zo kan het kleed jouw patio, tuin, balkon of zwembadzone nog mooier maken. Echter hoeven deze kleden niet beperkt te blijven tot het buiteninterieur. Ook in huis maken ze het interieur gezelliger.

UV-bestendigheid

Gebruik je het kleed buiten? Dan vraag je je waarschijnlijk af of deze vaal wordt. Dat heeft te maken met de UV-bestendigheid: of het materiaal van het kleed bestand is tegen schadelijke effecten van de straling van de zon. Dit is uiteraard heel belangrijk voor buitenkleden, omdat deze vaak blootgesteld worden aan de zon.

Daarom maken wij onze kleden van polypropyleen. Dit materiaal is van nature bestand tegen langdurige blootstelling aan zonlicht. Daardoor worden de kleuren niet snel vaal.

Hoe kies je het perfecte buitenkleed?

Wij vinden het belangrijk dat jij een hoogwaardig kleed vindt wat helemaal past bij jouw interieur. Houd hierbij rekening met de volgende factoren:

  • Het materiaal: een kleed dat gemaakt is van duurzame en weersbestendige materialen gaat langer mee. Daaronder hoort polypropyleen, waar wij onze kleden van maken. Ook is dit materiaal lekker makkelijk te onderhouden.
  • De grootte en de pasvorm: De grootte van het kleed moet passen bij de specifieke buitenruimte waar jij het wilt plaatsen. Een buitenkleed van 140x200 cm is een populaire keuze.
  • De stijl en het ontwerp: misschien is het wel het allerbelangrijkste dat het kleed past bij de stijl die jij wilt creëren in jouw buiten- of binnenruimte. Van landelijke kleden tot oosterse tapijten: bij ons vind je het allemaal.

De mogelijkheden van Flycarpets

Bij Flycarpets verzenden wij onze producten zonder verzend- of retourkosten. Jij vult alleen je adres in en wij leveren jouw nieuwe buitenkleed tot aan de voordeur.

Hulp van onze experts

Ben je er nog niet helemaal uit of je het juiste buitenkleed van 140x200cm hebt gekozen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij ons kun je voor elke vraag over jouw kleden terecht. Dit kan per email: [email protected], per telefoon: 020-2614723 of per chat: Zijn we online? Je kunt op het chat icoontje rechtsonder klikken om met een medewerker te chatten.

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie buitenkleden in diverse maten. Neem ook eens een kijkje bij de maten:

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Zijn buitenkleden van 140x200 cm geschikt voor gebruik bij het zwembad?

Ja, een buitenkleed van 140x200 cm kan over het algemeen veilig worden gebruikt bij het zwembad. Het is echter belangrijk om te kiezen voor kleden die UV-bestendig en bestand zijn tegen vocht om de duurzaamheid te waarborgen. Zorg ervoor dat het kleed snel kan drogen om schimmelvorming te voorkomen.

Kan ik deze buitenkleden veilig gebruiken op een balkon met beperkte ruimte?

Ja, onze buitenkleden zijn een uitstekende keuze voor balkons met beperkte ruimte. Hun formaat is vaak geschikt om de vloer te bedekken zonder dat het kleed te groot wordt. Zorg ervoor dat het kleed goed past en niet te omvangrijk is voor jouw balkonmeubilair en de beschikbare loopruimte.

Bieden buitenkleden van 140x200 cm extra isolatie voor koude ondergronden?

Een buitenkleed van 140x200 cm kan een extra laag isolatie bieden voor koude ondergronden zoals tegels of beton. Dit maakt ze comfortabeler om op te lopen, vooral tijdens koelere seizoenen. Ze helpen ook om de temperatuur van het oppervlak iets te verhogen, wat aangenaam kan zijn voor blote voeten.