Bruin vloerkleed

Een bruin vloerkleed betovert de kamer met eenvoudige charme. De bruine kleur wekt een sterk gevoel van rust, veiligheid en warmte op. Het is een natuurlijke en aardse kleur, met vaak een traditionele uitstraling. Door de aardse en natuurlijke tint, is het goed te combineren met vele andere kleuren. Je kan het bruine vloerkleed combineren met lichte en donkere meubels. De keuze is aan jou. Wij helpen je graag verder. Bekijk snel het assortiment bruine vloerkleden. 

De perfecte kleurencombinaties met een bruin vloerkleed 

Met deze natuurlijke kleur kan je alle kanten op. Combineer het bruine vloerkleed met andere warme neutrale kleuren voor een prachtig resultaat. Denk aan poeder roze, lichtgrijs, beige, taupe, geel en oranje. Voor een klassiek interieur combineer je het bruine vloerkleed met donkerdere meubels en houten accessoires. Heb je een modern en lichter interieur? Een lichtgrijze bank staat prachtig met houten accessoires en een bruin vloerkleed. Een andere optie is om verschillende bruintinten samen te laten komen. Een lichtbruine bank met een bruin/beige geblokt vloerkleed met een houten vloer. De mogelijkheden zijn onbeperkt, kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag verder. 

 

Stijlvol voor op kantoor of thuis 

Of je nu van plan bent het vloerkleed in een grote ruimte, een kleine ruimte, thuis of op kantoor wil leggen. Alles is mogelijk, kies uit verschillende vormen, materialen en afmetingen om het aan te laten sluiten naar jouw wensen. Op kantoor kan je een bruin vloerkleed prachtig neerleggen om een huiselijk effect te creëren. Op een plekje waar mensen tot rust kunnen komen en lekker kunnen zitten. Thuis staan de bruine vloerkleden ook prachtig in elke ruimte. Denk aan een rond bruin vloerkleed in de badkamer onder de wasbak. Zo heb je tijdens het tandenpoetsen heerlijk warme voeten.  

 

Verschillende collecties bruine vloerkleden 

Fly Carpets verrast je met een grote variëteit aan klassieke en moderne vloerkleden in allerlei bruintinten en kleurcombinaties. De veelzijdige en veranderlijke kleur varieert van groen-, beige- of grijsachtige tinten tot kastanjebruin, nootbruin, koperbruin, oranjebruin of chocoladebruin. De hoogpolige bruine tapijten zorgen ervoor dat je altijd heerlijk warme voeten hebt. Door de hoge polen hebben deze vloerkleden een warme en speelse uitstraling in de ruimte. 

 

Een rond, vierkant of rechthoekig vloerkleed 

Kies uit verschillende vormen vloerkleden om de uitstraling te creëren die bij jou past. Flycarpets beschikt over diverse ronde, vierkante of rechthoekige vloerkleden. Creëer een speels effect door verschillende ronde vloerkleden met elkaar te combineren. Ook kan je ervoor kiezen om een rond vloerkleed deels over een rechthoekig vloerkleed te leggen. Naast de keuze voor één vloerkleed, zijn er dus nog vele andere opties om het effect te creëren die bij jouw interieur past. 

 

Bruine vloerkleden van Flycarpets 

Een bruin vloerkleed komt in grote- en kleine ruimtes tot zijn recht en past bij elke ondergrond. Het maakt niet uit of je een pvc-, laminaat- of tegelvloer heeft. Zelfs de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. De ontwerpen zijn antibacterieel, waterbestendig, kleurecht en gemaakt van 100% polypropyleen, 100% soft-micropolyester of een combinatie van deze materialen. Wij bieden A-kwaliteit vloerkleden van bekende merken, met de laagsteprijsgarantie. In onze sale hebben we nóg goedkopere vloerkleden en tapijten voor u. Elk bruin vloerkleed is een meesterwerk. Wil je meer informatie of advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice die je graag van dienst is. 

 

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie kleurrijke vloerkleden. Neem ook eens een kijkje bij andere kleuren: