Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

De vloerkleden uit de Torino Collectie bieden een perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en comfort. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en met zorgvuldig vakmanschap om een verfijnde uitstraling en functionaliteit in elk interieur te brengen.

Materiaalsamenstelling: Onze vloerkleden uit de Torino Collectie zijn gemaakt van 100% Polypropyleen Heatset (PP Heatset). Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid, wat ervoor zorgt dat uw vloerkleed er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Productiewijze: De vloerkleden worden met precisie en zorg machinaal geweven. Dit geavanceerde productieproces zorgt voor consistente kwaliteit en een gelijkmatige afwerking.

Poolhoogte (mm): Het kenmerkende element van onze Torino vloerkleden is de weelderige poolhoogte van 12 mm (millimeter). Deze weelderige pool biedt niet alleen een aangename textuur onder uw voeten, maar geeft het vloerkleed ook een volle, pluche uitstraling.

Gewicht per m² (kg): Met een gewicht van slechts 2,3 kg per vierkante meter zijn onze Torino vloerkleden licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Dit maakt het eenvoudig om ze te verplaatsen en te onderhouden.

Of u nu op zoek bent naar een vloerkleed om uw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in uw huis te verfraaien, de vloerkleden uit de Torino Collectie bieden een veelzijdige en aantrekkelijke keuze. Hun eigentijdse ontwerp past bij diverse interieurstijlen en de hoogwaardige materialen en constructie garanderen een lange levensduur. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan uw huis met de Torino Collectie vloerkleden.

Productspecificaties

EAN
7106618858446
Materiaal
100% P.P Heatset
Materiaal Achterkant
Jute
Poolhoogte
ca. 12mm
Gewicht
ca. 2400g/m2
Productie
Machinaal geweven
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

5 / 5Gemiddelde uit 1 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: M. Man in 't Veld op 29 April 2024
    Het is een prima en mooi kleed. Mooie kleuren en goede kwaliteit.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Torino Modern vloerkleed - bruin
Torino Modern vloerkleed - bruin

Deliverytime

49,95