Rond vloerkleed 200 cm

Je zult versteld staan wat het met een ruimte doet, zo’n vloerkleed rond met 200 centimeter doorsnede! Laat je inspireren door onze collectie, scoor hét ronde vloerkleed waar jij voor warmloopt en hul je kamer straks in een heel andere sfeer.

Rond vloerkleed 200 cm: elegant en opvallend in één

Een blikvanger die opvallend en elegant in één is; dát is hoe je een rond vloerkleed met 200 cm doorsnede kunt omschrijven. Waar je enerzijds niet om het immense formaat van dit type kleed heen kunt, straalt de ronde vorm anderzijds een bepaalde zachtheid uit. Het geeft warmte aan een ruimte. Huiselijkheid. Én het voelt ook nog eens heerlijk comfortabel aan onder je voeten. Geen wonder dat ronde vloerkleden van 200 cm tegenwoordig in heel wat huizen zijn te spotten!

Vind hét ronde vloerkleed dat matcht met je interieur

Heb je graag je een effen vloerkleed, voor bij die opvallend gekleurde bank? Wil je juist iets vrolijks en kinderlijks, voor in de baby- of kinderkamer? Óf plaats je het vloerkleed graag in je badkamer of tuin en zoek je een exemplaar dat tegen water kan? Wat jij ook precies voor ogen hebt, bij Flycarpets scoor je hét ronde vloerkleed naar wens. Scrol door onze ruime collectie en laat je inspireren door de verschillende materialen, kleuren en patronen!

Ronde vloerkleden 200 cm die je eenvoudig schoonmaakt

In een woning wordt geleefd en dat er wel eens wat drinken, eten of ander vuil op de grond valt is dan ook niet gek. Gelukkig laten onze vloerkleden rond 200 cm jou profiteren van een groot voordeel: je maakt ze supereenvoudig schoon! Stof, kruimels en vlekken verwijder je vaak al met een stofzuiger en vochtige doek. En ga je voor een wasbaar of waterafstotend kleed, dan hebben zelfs de meest hardnekkige vlekken geen schijn van kans te overleven!

Gratis telefonisch advies ontvangen van een expert?

Heb je de grootte van de ruimte toch wat overschat? Of twijfel je of een kleiner vloerkleed niet beter zou matchen met je interieur? Neem eens een kijkje tussen onze andere ronde vloerkleden óf neem contact met ons op voor gratis, telefonisch advies!

Rond vloerkleef 200 cm: scoor jouw favoriet vandaag nog

Heb je je hart verloren aan één van onze ronde vloerkleden 200 cm? En kun je niet wachten jouw woning of tuin hiermee te verrijken? Scoor jouw vloerkleed rond 200 cm vandaag nog en laat hem gratis thuisbezorgen!

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie ronde vloerkleden in diverse maten. Neem ook eens een kijkje bij onze andere ronde maten: