Rood vloerkleed

Rood is de kleur van de liefde en het leven, van passie en energie. Het is een vrolijke en krachtige kleur waar vele mensen blij en gelukkig van worden. Een rood vloerkleed brengt warmte en sfeer in huis én is een blikvanger in de ruimte. Fly Carpets heeft als toonaangevend en betrouwbaar online platform een gigantisch assortiment exclusieve vloerkleden en tapijten in vele verschillende soorten, vormen, roodtinten en afmetingen. Het biedt u de mogelijkheid om uw rode tapijt naadloos af te stemmen op uw meubelen en woonaccessoires. U betaalt voor alle vloerkleden in de kleur rood gegarandeerd de laagste prijs. Met de aanbiedingen in onze sale bent u nóg goedkoper uit.

Handgemaakte en machinaal geweven rode tapijten van A-kwaliteit

Fly Carpets levert handgemaakte en machinaal geweven vloerkleden en tapijten van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Met onze exclusieve collectie kleden van bekende merken geeft u uw wooninterieur extra glans. Elk rood vloerkleed in ons brede en veelzijdige aanbod is een meesterstuk, met een elegante uitstraling en een zeer lange levensduur. Voor elke woonstijl vindt u een passend rood tapijt. U heeft waarschijnlijk nooit een volledig rood interieur. Rode vloerkleden combineren het best met zwarte en witte meubels. Fly Carpets heeft tevens aantrekkelijke woonartikelen als poefen, decoratieve vachten en sierkussens voor mooie contrasten in de kamer.

Rood is een sterke signaalkleur. Niet voor niets zijn verkeersborden rood omrand en moeten alle verkeersdeelnemers stoppen voor een rood stoplicht. Het effect van een rood vloerkleed in de kamer is afhankelijk van de kleurtint en omvang. Met een effen vloerkleed in gedempt rood creëert u een ontspannen omgeving om tot rust te komen. Karmijnrood, robijnrood en vuurrood zijn geschikte roodtinten. Als u het effect van een eyecatcher wilt, is een modern vloerkleed in felle, lichtere tinten ideaal.

 

Rood vloerkleed past bij iedere inrichtingsstijl

Fly Carpets heeft rode tapijten voor elke smaak en woonstijl. Een klassiek rood vloerkleed komt goed tot zijn recht op een houten vloer. Afhankelijk van de houtsoort zijn zowel ton-sur-ton (tint op tint) combinaties als contrastrijke combinaties mogelijk. Douglas hout of grenen hout heeft vaak een roodachtige tint, zodat u met een rood tapijt een harmonieuze kleurenmix kunt creëren. Diepbruine, donkere houtsoorten vormen de perfecte achtergrond voor lichte en vriendelijke roodtinten als zalmrood. Op een klassieke, witte tegelvloer in de keuken heeft u vrijwel onbeperkte mogelijkheden met rode vloerkleden.

Rood is een populaire basiskleur voor Oosterse tapijten, die ook bij Fly Carpets verkrijgbaar zijn. Denk aan de Marrakesh-, Isfahan-, Tachmahal-, Sehrizar- en Ahlat-collectie, met vaak bruine, grijze en gele tinten in de artistieke ontwerpen. Een vintage vloerkleed in zacht rood (als framboosrood) past perfect bij een retro stijl in een klassiek of industrieel interieur. Houdt u meer van een relaxte bohemien stijl? Neem dan een kijkje bij onze kleurrijke vloerkleden met een levendige uitstraling. Ongewone tapijten in rood versterken een minimalistische inrichting en geven de ruimte een zekere spanning. U bepaalt zelf of u gaat voor een rond vloerkleed, of voor een rechthoekig of vierkant model.

 

Poolhoogte vloerkleed rood heeft invloed op de uitstraling

De poolhoogte van een rood vloerkleed heeft invloed op de uitstraling van het tapijt. De rode, hoogpolige vloerkleden van Fly Carpets zijn zacht voor de voeten, warm, stijlvol, geluidsabsorberend en onderhoudsvriendelijk. Zoveel smaken, zoveel vloerkleden. U ontdekt rode tapijten met strepen, golven, blokdesigns, geometrische patronen en patchwork. Rode vloerkleden voor kinderen met hartjes, voetballen en allerlei afbeeldingen.

Kies voor de hoge kwaliteit, de lage prijs en het gemak van het online bestellen van een rood vloerkleed bij Fly Carpets. De meeste modellen zijn op voorraad en worden snel geleverd. Voor meer informatie of advies staat onze klantenservice voor u klaar.