Groene vloerkleden: de frisse kleuren van de natuur in uw woonkamer

Groen is de kleur van ontspanning, hoop en natuur. Breng frisheid en een natuurlijke uitstraling in uw woning of kantoor met een groen vloerkleed. Fly Carpets heeft als marktleider de grootste en mooiste collectie vloerkleden en tapijten van A-kwaliteit in de groene kleur. U ontdekt een groen vloerkleed in elke gewenste soort, stijl en formaat, waarbij groen vooral veel gebruikt wordt in vintage- en buitenkleden. Ze passen in elke ruimte in huis. Breng sfeer en rijkdom in uw woning met een hoogwaardig groen tapijt met de laagsteprijsgarantie.

Vloerkleden in verschillende groentinten, patronen en formaten

Om het effect te creëren dat bij uw woonstijl past is een groen vloerkleed er in verschillende kleuren. Van witgroen tot varengroen of smaragdgroen tot sparrengroen, blauwgroen of turkoois. Kies de tint of het kleurenpatroon naar jouw smaak. Met een vloerkleed groen haalt u op elk moment van het jaar de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. De groene kleur zorgt voor harmonie met meubels en woonaccessoires in verschillende kleuren. Fly Carpets heeft vloerkleden in elk formaat. Van 60 x 100 cm voor kleine ruimtes tot 300 x 400 cm voor grote ruimtes. Het maakt dus niet uit hoe groot uw woon- of kantoorruimte is.

Groen vloerkleed met een positieve, ontspannende associatie

Vanwege de positieve, rustige associatie met de kleur groen zijn ze erg populair. Kies ze voor woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en hobbykamers. De vloerkleden zijn ware blikvangers die garant staan voor een harmonieuze sfeer.

Kies uit verschillende poolhoogtes en aantal hoogtes per m2. De kleden beschikken allemaal over zeer goede prijs-kwaliteitverhoudingen. De groene vloerkleden zijn er helemaal effen in verschillende tinten maar ook met verschillende prints. Kies uit een kleed met bladerenprint of een speels effect. De vloerkleden met een hoge poolhoogte voelen heerlijk zacht aan en hebben een geluiddempend effect. De antistatische en antiallergische tapijten zijn er in een rechthoekige, ronde en vierkante vormen. Deze zijn evenals de andere vloerkleden geschikt om te combineren met vloerverwarming. Je onderhoudt ze door regelmatig te stofzuigen of ze even af te kloppen.

Vloerkleed groen van patchwork, in vintagestijl of in Marokkaanse sfeer

Een patchwork vloerkleed met verschillende kleuren groen of combinaties met andere kleuren is een waar sieraad in huis. De machinaal geweven collecties bevatten zowel klassieke als moderne designs. Kies uit patchwork én vintage vloerkleden, met verschillende vakken die als een familie bij elkaar horen.

Als u van de klassieke stijl met Marokkaanse topkwaliteit houdt, hoeft u niet ver te reizen om de sfeer van Marrakesh te proeven. De luxe én betaalbare vloerkleden onderscheiden zich met een mooie, egale poolhoogte van 12 mm en diepe tinten. U haalt hiermee de sfeer van Marokko in huis.

Unieke eigenschappen groen vloerkleed

Fly Carpets verrast u met moderne, groene vloerkleden. Kies voor kunstzinnige vloerkleden van polypropyleen garen, waarop de zonnestralen door de bomen schijnen? Het zijn kunstwerken op de vloer van je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het kleurechte, duurzame en waterafstotende vloerkleed heeft een zeer lange levensduur. Zoveel smaken, zoveel verschillende vloerkleden groen..

Een groen vloerkleed is een sieraad in de kamer

Een groen vloerkleed van Fly Carpets is een diamant in uw woon- of werkruimte, waar u vele jaren plezier aan beleeft. Groen is intens en niet opdringerig. Het trekt de aandacht, zonder te domineren. De vriendelijke kleur brengt een stukje natuur in de kamer. Slag nu uw slag. Als u vandaag vóór 18:00 uur bestelt, heeft u het vloerkleed vaak de volgende werkdag in huis. Wilt u meer informatie of advies over de beste keuze? Bel (020 – 261 47 23) of stuur ons een e-mail ([email protected]). Wij helpen u graag.