Groene vloerkleden

Groen is de kleur van ontspanning, hoop en natuur. Breng frisheid en een natuurlijke uitstraling in uw woning of kantoor met een groen vloerkleed. Fly Carpets heeft als marktleider de grootste en mooiste collectie vloerkleden en tapijten van A-kwaliteit in de groene kleur. Je ontdekt een groen vloerkleed in elke gewenste soort, stijl en formaat, waarbij groen vooral veel gebruikt wordt in vintage- en buitenkleden. Ze passen in elke ruimte in huis. Breng sfeer en rijkdom in jouw woning met een hoogwaardig groen tapijt met de laagsteprijsgarantie.

Vloerkleed groen: de sfeermaker in huis

Om het effect te creëren dat bij jouw woonstijl past is een groen vloerkleed een prachtige optie. Met een groen vloerkleed haal je op elk moment van het jaar de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. De groene kleur zorgt voor harmonie met meubels en woonaccessoires in verschillende kleuren. Kies ze voor woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en hobbykamers. Flycarpets beschikt over vloerkleden in elk formaat. Het maakt dus niet uit hoe groot uw woon- of kantoorruimte is.

 

Vloerkleed groen: ruim assortiment

Kies uit een groot assortiment vloerkleden. Flycarpets beschikt over diverse groentinten, patronen en formaten vloerkleden. Zo vind je de tint die past bij jouw interieur. Een groen vloerkleed heeft een natuurlijke uitstraling en brengt daarom veel rust in huis. Prachtig voor in de slaapkamer, de badkamer of een studeerkamer. Hoe je het vloerkleed het beste kunt combineren vertellen we je graag.

 

Zo combineer je een groen vloerkleed

Alle verschillende tinten en patronen maakt het lastig om een gericht advies te geven. We helpen je echter graag op weg. Een olijfgroen vloerkleed staat bijvoorbeeld prachtig in combinatie met een lichtkleurige vloer, okergele en houten accessoires en planten. Dit zorgt voor een natuurlijk en rustgevend geheel. Een smaragdgroen vloerkleed geeft een luxe uitstraling en kan prachtig worden gecombineerd met lichtroze, gouden en zwarte kleuren. Je kunt alle kanten op met de groene vloerkleden.

 

Vloerkleed rond groen: voor een speels effect in huis

Ronde vloerkleden staan ruimtelijk en doorbreken de standaard rechte lijnen in huis. Deze vloerkleden geven een unieke uitstraling dat ervoor zorgt dat zowel het interieur als het vloerkleed eruit springt. Je creëert een speels effect en zorgt direct voor meer contrast in huis. Een rond vloerkleed in de groene kleur kan de ware eyecatcher in huis worden.

 

Zo onderhoud je een groen vloerkleed

De groene vloerkleden zijn over het algemeen zeer makkelijk te onderhouden. Het is verstandig deze regelmatig, met een klein zuigmondje met ingetrokken borstelharen te stofzuigen. Dit zorgt ervoor dat het vloerkleed schoon en fris blijft en er zo min mogelijk vuil in zit. Denk er daarbij aan om ook eens in de zoveel tijd de onderkant van het vloerkleed mee te nemen. Vervolgens, om slijtage te voorkomen, is het verstandig het vloerkleed eens in de zoveel tijd om te draaien. Op deze manier blijft slijtage beperkt. Bij vlekken, kunt u het beste een schone doek pakken en de vlek weg te deppen. Pas op dat je niet wrijft, dit maakt het lastiger de vlek geheel te verwijderen.

 

Groen vloerkleed bij Flycarpets

Een groen vloerkleed van Flycarpets is een diamant in uw woon- of werkruimte, waar u vele jaren plezier aan beleeft. Groen is rustgevend, ontspannend en heel erg sfeervol. Het trekt de aandacht, zonder te domineren. De vriendelijke kleur brengt een stukje natuur in de kamer. Bij FlyCarpets bieden wij daarom een ruim assortiment aan. Als u vandaag vóór 17:59 uur bestelt, heeft u het vloerkleed vaak de volgende werkdag in huis. Wilt u meer informatie of advies over de beste keuze? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

 

Andere relevante categorieën

Ontdek onze ruime selectie kleurrijke vloerkleden. Neem ook eens een kijkje bij andere kleuren: