Vloerkleed cream

Een cream vloerkleed ademt warmte en sfeer uit. Uw kamer leeft helemaal op van een tapijt in deze lichte kleur. Fly Carpets laat u als toonaangevende webwinkel met een uitgebreid assortiment tapijten en vloerkleden graag kennismaken met de crème de la crème van cream tapijten. Al onze exclusieve modellen zijn van A-kwaliteit. Ze worden tegen de laagste prijs aangeboden. De handgemaakte en machinaal geweven vloerkleden cream  van bekende merken schitteren in delicate kleurnuances in uw opgevrolijkte, zonnige interieur. Een cream tapijt matcht in elke ruimte in huis. Van de woonkamer en slaapkamer tot de studeerkamer en kinderkamer. Wij hebben speciale modellen voor kinderen.    

Cream tapijt heeft een natuurlijke, tijdloze en sfeervolle auitstraling

Cream zit als kleur tussen geel en wit in. De kleur heeft zijn naam te danken aan de room, die wordt geproduceerd van de melk van runderen die in weilanden grazen. Zij eten planten die rijk zijn aan gele, carotenoïde stoffen. Hierdoor ontstaat er een lichtgelige tint. Cream ofwel crème is een tijdloze, natuurlijke en sfeervolle kleur. Een zacht en ontspannend cream vloerkleed is een stijlvolle aanvulling op uw wooninterieur. Het lichte tapijt laat de meubels in de kamer maximaal tot hun recht komen én het maakt de ruimte optisch groter. Fly Carpets biedt u de mogelijkheid om mooie accenten aan te brengen met woonartikelen als sierkussens, poefen en decoratieve vachten.

Fly Carpets heeft vloerkleden in de kleur cream in verschillende vormen. Veelal wordt gekozen voor een rechthoekig cream vloerkleed, maar het is ook mogelijk om een vierkant of rond vloerkleed te kiezen. Een ronde vorm heeft een speels effect, zorgt voor een rustgevend accent in de ruimte én geeft je warme voeten, bijvoorbeeld voor het bed of voor de wastafel. Een cream tapijt is leverbaar in vele afmetingen, voor grote en kleine ruimtes. Bijvoorbeeld 60 x 110 cm, 80 x 250 cm, 140 x 20 cm of 300 x 400 cm.       

 

Kiezen tussen een hoogpolig en laagpolig cream vloerkleed

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig en voordelig cream tapijt, komt direct de vraag op: wordt het een hoogpolig of laagpolig vloerkleed? Een hoogpolig cream vloerkleed geeft een knusse, warme uitstraling, voelt heerlijk zacht aan de voeten en dempt bovendien geluiden. Fly Carpets verrast u met hoogpolige modellen met verschillende poolhoogte en pooldichtheid, die perfect matchen met een harde vloer. De kleden zijn gemaakt van 100% polypropyleen of polyester, met een jute of katoenen achterkant. Ze zijn eenvoudig schoon te houden met regelmatig stofzuigen en afkloppen.

Of het nu een hoogpolig of laagpolig tapijt wordt, ze zijn er in de vorm van kleurrijke vloerkleden en effen vloerkleden in de kleur cream, die doen denken aan de golven van de Caribische Zee. Effen met een streepje is ook mogelijk. Wilt u een retro look? Kies voor een vintage cream vloerkleed om uw woonkamer, slaapkamer, keuken, gang of entree op te fleuren. Alle tapijten zijn antiallergisch, kleurecht en slijtvast.

 

Uitgebreid assortiment klassieke en moderne vloerkleden in de kleur cream

Fly Carpets bedient iedereen op maat met een ruime keuze tussen klassieke en moderne vloerkleden. De Oosterse tapijten in het aanbod klassiek springen in het oog, specifiek de Tachmahal- en Isfahan-collectie. Met een modern kleed haalt u een kunstwerk in huis. De variaties zijn velerlei. Van gemêleerd grijs-cream, marmer stijl of bohemien look tot effen gestreept, glitters, geblokt of modern medaillon cream. Een cream vloerkleed toont zich in vele kleurcombinaties, zoals met beige, grijs, blauw, roze, antraciet, zwart, turquoise en taupe.

Verrijk uw interieur met een cream vloerkleed en selecteer uw favoriet in de online etalage van Fly Carpets. Of vraag gratis telefonisch advies bij onze deskundige klantenservice.