Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Ontdek de prachtige Gloria vloerkleed collectie, een verfijnde toevoeging aan elk interieur. Deze collectie biedt een combinatie van vintage en patchwork modellen, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal voor langdurige schoonheid en comfort. Met de Gloria collectie geniet u van een vloerkleed dat vervaardigd is uit polypropyleen, wat zorgt voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. Elk vloerkleed is geproduceerd in België, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. De vintage en patchwork ontwerpen zijn beschikbaar in een reeks kleuren en afmetingen, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die bij uw stijl en ruimte past.

Vintage vloerkleed - Gloria Medaillon Groen is verkrijgbaar in diverse afmetingen: 80x150 cm, 120x170 cm, 160x230 cm, 200x290 cm, 235x320 cm en Ø 160 cm. 

Transformeer uw huis met de unieke charme en elegantie van de Gloria vloerkleed collectie. Of u nu op zoek bent naar een vintage uitstraling of een levendig patchwork ontwerp, deze collectie biedt voor elk wat wils. Voeg een vleugje tijdloze stijl en comfort toe aan uw interieur met een vintage vloerkleed uit de Gloria-collectie en creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw huis.

Productspecificaties

EAN
9501312867837
Materiaal
100% Polypropyleen
Materiaal Achterkant
Jute
Poolhoogte
9 mm
Gewicht
1,90 kg/m²
Productiemethode
Machinaal geweven
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou