Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Voel de charme en elegantie van het Marrakesh vloerkleed zodra je binnenstapt. Dit klassieke vloerkleed in Oosterse stijl, gemaakt van 100% polypropyleen, brengt een vleugje verfijning en traditie naar je woonkamer of slaapkamer. Met zijn rijke patronen en hoogwaardige afwerking creëert het Marrakesh vloerkleed een luxe en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De Marrakesh-collectie tilt jouw interieur naar een hoger niveau met zijn tijdloze schoonheid en vakmanschap.

Klassiek vloerkleed - Marrakesh Rood is verkrijgbaar in diverse afmetingen: 80x150 cm, 120x170 cm, 160x230 cm en 200x290 cm.

De Marrakesh-collectie combineert traditioneel vakmanschap met klassieke ontwerpen, waardoor je huis zowel elegant als functioneel wordt. Of je nu een ruimte wilt verrijken met een vleugje traditie, een kindvriendelijke omgeving nodig hebt, of gewoon een prachtig en praktisch vloerkleed zoekt, de Marrakesh-collectie biedt het allemaal. Kies voor de perfecte balans tussen stijl en comfort met de Flycarpets Marrakesh. Voeg een vleugje verfijning en luxe toe aan je huis met deze schitterende en praktische vloerkleden.

 

 

 

Productspecificaties

EAN
7106618879397
Materiaal
100% Polypropyleen
Materiaal Achterkant
Jute
Poolhoogte
ca. 12mm
Gewicht
2,50kg/m²
Productiemethode
Machinaal geweven
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

5 / 5Gemiddelde uit 6 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Freddy Berntssen op 26 April 2024
    Fijn zacht en dik kleed. We zijn dik tevreden voor die prijs. Uiteraard is levensduur niet geven, maar ziet er tot nu toe goed uit.
  • 5 / 5
    Gepost door: Cees van Baaren op 19 Maart 2024
    Mooi en perfect afgehandeld
  • 5 / 5
    Gepost door: Milan op 12 Maart 2024
    Zeer goede kwaliteit, je kunt er blootsvoets volledig in wegzinken. Toont iets donkerder op de foto dan in werkelijkheid.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Klassiek vloerkleed - Marrakesh Rood
Klassiek vloerkleed - Marrakesh Rood

Deliverytime

39,95