Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

KIDS REPUBLIC KINDERKAMER GRIJS VLOERKLEED WOLKEN

€49,95
Op voorraad
Verwachte leverdatum: 3-5 werkdagen
  • De laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis telefonisch advies
  • Veilig en vertrouwd online afrekenen
  • Betaal achteraf met Klarna!

Kids Republic Collectie

Kleden uit de Kids Republic collection zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
Onze vloerkleden worden met zorg gemaakt, met een materialenmix van 100% polypropyleen voor duurzaamheid en kwaliteit.

De vloerkleden hebben een machinewebstructuur, waardoor ze stevig en betrouwbaar zijn. Met een poolhoogte van 11 mm zijn ze zacht genoeg voor de kleintjes om op te spelen, terwijl ze tegelijkertijd gemakkelijk schoon te houden zijn. Geen zorgen als er eens een ongelukje gebeurt!

Daarnaast zijn onze vloerkleden ook geschikt voor gebruik in kinderdagverblijven en scholen, waar ze een speelse en kleurrijke sfeer kunnen creëren. Met een gewicht van 2,500 kg per vierkante meter zijn ze stevig genoeg om allerlei speelactiviteiten te weerstaan.

Geef uw kinderen een geweldige speelomgeving en fleur hun kamers op met onze leuke en betaalbare tapijten. Bestel nu en zorg ervoor dat uw kleintjes onbezorgd kunnen genieten!

Onze klantenservice is geopend vanaf -
Naar klantenservice pagina

Laagpolige Vloerkleden

Hoogpolige Vloerkleden

Buitenkleden