Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

MODERN VLOERKLEED - CIRKEL GRIJS / CREME

€18,95
Op voorraad
Verwachte leverdatum: 3-5 werkdagen
  • De laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis telefonisch advies
  • Veilig en vertrouwd online afrekenen
  • Betaal achteraf met Klarna!

Iconic Design Vloerkleed - Cirkel

Vergeet de traditionele vloerkleden en verwelkom een meesterwerk in uw interieur met het Iconic Design Vloerkleed. Dit prachtige stuk is niet zomaar een vloerkleed; het is een kunstwerk dat uw vloer siert met zijn golven in diverse tinten.

Design & Uitstraling

Het kleed kenmerkt zich door een dynamisch 'hoog-laag' reliëfpatroon, dat elke keer een nieuwe dimensie geeft aan uw woonruimte, afhankelijk van waar het licht vandaan komt. De warme tinten zorgen voor een sfeervolle ambiance.

Hoogwaardig Materiaal

Gemaakt met 100% polypropyleen, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en kleurvastheid. Dit vloerkleed is een langetermijninvestering voor uw thuisomgeving.

Onderhoudsvriendelijk

De combinatie van een laagpolige structuur met een hoogte van 13 millimeter en een katoenen achterkant maakt het kleed zowel comfortabel als eenvoudig te onderhouden. Het dagelijks schoonmaken kan moeiteloos met een stofzuiger.

Met de aankoop van het Iconic Design Vloerkleed kiest u voor een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, waardoor het de perfecte toevoeging is voor elk modern huis.

Onze klantenservice is geopend vanaf 10:00
Naar klantenservice pagina

Laagpolige Vloerkleden

Hoogpolige Vloerkleden

Buitenkleden