Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving
Ontdek de minimalistische elegantie van het Japandi vloerkleed uit de Faron collectie, een perfecte aanvulling op uw moderne interieur. Dit laagpolige kleed, gemaakt van hoogwaardige viscose, belichaamt de harmonieuze fusie van Japanse en Scandinavische ontwerpstijlen. Met de Japandi collectie geniet u van een vloerkleed dat niet alleen duurzaamheid en onderhoudsgemak biedt, maar ook een tijdloze esthetiek. Het Japandi vloerkleed is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, zodat u de perfecte keuze kunt maken die bij uw stijl en ruimte past.

Japandi vloerkleed - Faron Viscose Crème is leverbaar in verschillende afmetingen: 80x140 cm, 80x200 cm, 120x160 cm, 160x230 cm en Ø 160 cm.

Voor het behoud van de kwaliteit en schoonheid van het vloerkleed wordt professionele reiniging aanbevolen. Dit zorgt ervoor dat uw Japandi vloerkleed er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Transformeer uw huis met de unieke charme en elegantie van de Japandi vloerkleden uit de Faron collectie. Voeg een vleugje Japandi-stijl toe aan uw interieur en creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw huis. Met zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige materialen biedt dit kleed niet alleen comfort, maar ook een verfijnde esthetiek.

Productspecificaties

EAN
9509744758624
Materiaal
75% Viscose | 25% Katoen
Materiaal Achterkant
Jute
Poolhoogte
3 mm
Gewicht
1000 g/m2
Productiemethode
Machinaal geweven
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou