Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna

Door Flycarpets, 29 juni 2020

Fleur de boel eens goed op

Deze tijden zitten we met z’n allen vaker thuis. Het is een nieuwe situatie waar we allemaal aan moeten wennen. Natuurlijk is dat wel nodig zodat we deze tijd zo snel en gezond mogelijk doorkomen. Nu moeten onze huizen meer dan ooit voelen als een echt thuis. En nu we thuis zitten valt alles ons ook op wat we willen vervangen, herstellen of aanschaffen voor het huis.

 

We zien dan ook dat veel mensen fanatiek bezig zijn met het (her)inrichten van hun huizen en tuinen. Nu is eigenlijk ook het ideale moment, toch?

 

5 tips om je interieur op te vrolijken zonder al te veel moeite

 

  1. Kussentjes voor de sfeer

Kussens voor op de bank. Niet alleen vloerkleden brengen sfeer. Nee, sierkussens kunnen je interieur zo een frisse touch geven zonder dat je veel hoeft te veranderen. Het is lente en de zomer nadert, dus ga lekker voor kleur en breng sfeer in huis.

 

  1. Fleur de boel eens goed op

Bloemen geven sfeer, maar we begrijpen dat je het naar buiten gaan nu zoveel mogelijk vermijdt en dus ook dat rondje naar de bloemist. Maar wees niet getreurd er zijn genoeg online aanbieders waarbij je bloemen kunt bestellen en je hoeft er de deur niet eens voor uit.

 

  1. Online interieurshoppen

We hebben genoeg tijd om lekker online te shoppen. Het is niet alleen leuk om kleding te shoppen, want interieurshoppen is net zo leuk. Een leuke nieuwe vaas, wat kaarsenhouders, een nieuw vloerkleed, een nieuw servies.

 

  1. Likje verf

Misschien kost het iets meer moeite, maar wij weten zeker dat het prachtig zal staan. Ga aan de slag met het verven van de muur die je al zo lang tegenstaat. Witte muren voelen altijd zo veilig, maar met een kleurtje op de muur kun je zoveel sfeer creëren en je hoeft niet al je muren te verven eentje is genoeg. Hier hebben inmiddels al heel wat kleuren de revue gepasseerd en het brengt altijd zo een sfeer. De huidige favoriet is hier spiced honey. Zó mooi!

 

  1. Puzzelen (met je meubels)

Lekker schuiven! Ja, door alles eens te verplaatsen kan je ook al een hele verandering aanbrengen in je interieur en kan het alweer zoveel frisser aanvoelen. De eettafel van in de breedte naar in de lengte of de bank op een heel andere plek. Zolang het past in jouw huis kun je alles verplaatsen en het weer een voor jou frisse touch geven. Kost niets, hooguit wat energie.

 

Onthoud goed tijdens quarantaine hoef je niet altijd bezig te zijn. Er is niks mis met ontspannen en niksen wanneer je hier tijd voor hebt. We zijn het zo gewend om steeds maar bezig te zijn dat het bijna ondenkbaar is om niks te doen, maar ook dit mag weleens. Voetjes