Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

DERTONA MODERN MULTI VLOERKLEED TIENERKAMER GEBLOKT

€59,95
Op voorraad
Verwachte leverdatum: 3-5 werkdagen
 • De laagste prijsgarantie
 • Gratis verzending
 • Gratis telefonisch advies
 • Veilig en vertrouwd online afrekenen
 • Betaal achteraf met Klarna!

Dertona Collectie

Onze "Dertona" collectie is gericht op de behoeften van jongeren. Of het nu gaat om geometrische patronen, abstracte ontwerpen, in gekleurde of subtiele nuances - onze jongeren vloerkleden kunnen worden geïntegreerd in bijna elke woonstijl en zorgen voor een gezellige kameratmosfeer.

In de kinderkamer wordt gespeeld, in de tienerkamer gewoond! Jongeren hebben een ruimte nodig om te studeren, te ontspannen en vrienden te ontmoeten. Een vloerkleed in de jongerenkamer helpt bij het scheiden van functionele ruimtes in de kamer, het creëren van een gezellige oase om te ontspannen en het uitdrukken van individuele smaak als een mooi accessoire.

Onze "Dertona" collectie is gericht op de behoeften van jongeren. Of het nu gaat om geometrische patronen, abstracte ontwerpen, in gekleurde of subtiele nuances - onze jongeren vloerkleden kunnen worden geïntegreerd in bijna elke woonstijl en zorgen voor een gezellige kameratmosfeer. Het kleurrijke vloerkleed kan ook uitstekend dienen als vloerkleed voor de kinderkamer. Zo nodigt de kleurrijke wereld van motieven zowel uit om te spelen als te knuffelen en is het ook geschikt als comfortabel en zacht speelkleed.

De jongeren vloerkleden van Flycarpets worden machinaal geproduceerd van hoogwaardig polypropyleen-/ Friseé-garen en zijn getest op schadelijke stoffen met het Öko-Tex Standard 100 certificaat. Dankzij de ingewerkte, kleur-gecoördineerde afwerking zijn de vloerkleden aan alle zijden beschermd tegen rafelen. De oppervlakte is slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en toch knuffelbaar. Zo staat niets meer in de weg van zelfs de wildste spelen in de kinderkamer. Geschikt voor vloerverwarming, kunnen de laagpolige vloerkleden gemakkelijk worden schoongemaakt met een stofzuiger of vochtige doek.

 • machinaal vervaardigd van 100% polypropyleen/ Friseé
 • totaal gewicht van ongeveer 2,15 kg/m²
 • poolhoogte van ongeveer 11 mm textielrug van jute
 • rondom gefestonneerd (omzoomd)
 • Laagpolig met zachte textuur glanzende kleuren dankzij ingewerkte glansgarens slijtvast, geschikt voor vloerverwarming en gemakkelijk te onderhouden getest op schadelijke stoffen met het Öko-Tex Standard 100 certificaat
 • de afmeting kan +/- 5 cm afwijken
Onze klantenservice is geopend vanaf 11:00- 17:00
Naar klantenservice pagina

Laagpolige Vloerkleden

Hoogpolige Vloerkleden

Buitenkleden