Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Bij Flycarpets koesteren we de speelse geest en het comfort voor de allerkleinsten. Elk kind verdient een eigen plekje, versierd met een vloerkleed dat niet alleen leuk is om naar te kijken, maar ook stimulerend werkt voor de fantasie. Onze Kids Collection biedt een scala aan ontwerpen, van zachte wolken en vriendelijke giraffen tot magische unicorns en avontuurlijke bergen. Elk vloerkleed is een poort naar een wereld van spel en plezier.

Deze vloerkleden zijn vervaardigd uit 100% polypropyleen, bekend om zijn duurzame en kwalitatieve eigenschappen. De machinewebstructuur zorgt voor een stevige en betrouwbare ondergrond, terwijl de poolhoogte van 11 mm zacht genoeg is voor dagelijks speelplezier.

Geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor kinderdagverblijven en scholen, creëren onze vloerkleden een vrolijke en kleurrijke ambiance. Met een gewicht van 2,500 kg per vierkante meter zijn ze bestand tegen een wereld vol avontuur en spel.

Verrijk de kinderkamer met een speels tapijt uit onze Kids Collection en bied uw kinderen een comfortabele plek waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Ontdek de veelzijdigheid in designs en bestel nu – voor een kinderkamer waar elke dag iets nieuws te beleven valt!

 

Productspecificaties

EAN
7434649338386
Materiaal
100% Polypropyleen
Materiaal Achterkant
Jute
Poolhoogte
11mm
Gewicht
2500g/m2
Productiemethode
Machinaal geweven
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou