Handgemaakte vloerkleden

Ben je verliefd op handgemaakte vloerkleden? Flycarpets heeft een aantrekkelijk aanbod ambachtelijk gemaakte tapijten die stuk voor stuk authentiek en uniek zijn. De exclusieve kleden hebben een schitterende uitstraling. Bij ons koopt u een handgemaakt vloerkleed met laagste prijs garantie! De met de hand geweven tapijten zijn vervaardigd uit natuurlijk wol, met een viscose bodem. Je vindt trendy modellen om stijlvol neer te leggen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Handgemaakte vloerkleden passen in elk wooninterieur, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Ervaar het zelf en kies het handmade kleed met het gewenste patroon, formaat en kleuren.

Een handgemaakt vloerkleed van ambachtelijke kwaliteit, met een natuurlijke en trendy uitstraling

Ze worden met hart en ziel gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen, de handgemaakte vloerkleden van Flycarpets. Het brede assortiment vloerkleden van Flycarpets voldoen aan de hoogste eisen. Elk ambachtelijk met de hand gemaakte kleed is een meesterwerk. Daarbij worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op 100% kwaliteit. De wollen stof staat garant voor superieure klasse. Het materiaal bezit hoogwaardige eigenschappen. Wol staat namelijk bekend om zijn warme, zachte, isolerende, geluiddempende, krachtige en brandvertragende karakter. Het zorgt voor een knusse sfeer.

De vezels bevatten wolvet ofwel lanoline. Deze vezels maken de ambachtelijk gemaakte vloerkleden van nature vlekbestendig en vuilafstotend. Wol heeft bovendien een hoog absorptievermogen, is als materiaal vernieuwbaar en recyclebaar. Een met de hand gemaakt tapijt is daarmee ook een zeer duurzame keuze. Geniet vele jaren van jouw veerkrachtige en comfortabele kleed met een natuurlijke, luxe uitstraling.

Handgemaakte vloerkleden met een unieke zachtheid, soepelheid en design

Als marktleider in de vloerkledenbranche heeft Flycarpets onder meer vloerkleden uit de Nature Line productlijn. Deze betaalbare designtapijten, ontworpen door het merk Modica Tappeto zijn met de hand geweven en bestaan uit volledig natuurlijke materialen. Kies uit verschillende uitvoeringen wollen vloerkleden:

  • 80x150 cm
  • 120x170 cm
  • 140x200 cm
  • 160x230 cm
  • 170x240 cm
  • 200x290 cm

De handgemaakte tapijten staan bekend om hun unieke soepelheid en zachtheid als zijde. Dit maakt de designkleden onweerstaanbaar. De kleden zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren, dit past perfect bij het natuurlijke wol. De vloerkleden integreren prachtig in elk interieur doormiddel van het ingetogen karakter en de subtiele patronen. De warme en gezellige sfeer laat iedereen zich thuis voelen.

Elk met de hand gemaakt vloerkleed heeft een unieke look

Flycarpets beschikt over een aanlokkelijk aanbod van wollen en vilten vloerkleden uit India. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en patronen. De tapijten worden door ambachtelijke kledenmakers met de hand gemaakt doormiddel van verschillende weef- en knooptechnieken. Elk kleed heeft hierdoor een unieke, individuele uitstraling. Het biedt je alle mogelijkheden om jouw woonstijl te personaliseren. De pronkstukken tonen een perfect samenspel tussen met de hand gevilte wol en een viscose bodem.

Je ontdekt vloerkleden van het betere handwerk. De handgemaakte vloerkleden zijn heerlijk zacht voor je voeten en fijn voor je ogen. De lage poolhoogte gaat hand in hand met meesterlijke details. Het kleed krijgt hierdoor een luxe en eigentijdse uitstraling. Als kers op de taart krijg je het vloerkleed in elke gewenste maat. Je familieleden, vrienden en gasten zien direct dat het om een exclusief handwerk gaat.

Kelim handgemaakte vloerkleden: tapijtkunst van hoog niveau

Ben je op zoek naar een puur Kelim tapijt uit Turkije? De oorspronkelijk door nomaden handgemaakte vloerkleden zijn bijzonder populair door de hoge kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze passen in elk interieur. Kelim is een van de vroegste vormen van tapijtkunst. De verschillende modellen worden gekenmerkt door mooie geometrische patronen, opvallende structuren en geknoopte details. De schitterende patronen en het expressieve kleurgebruik springt direct in het oog. De met ambachtelijk vakmanschap gemaakte tapijten zijn een sieraad op je vloer. Daarnaast kunnen deze ook aan de muur worden gehangen of over het bed worden gelegd. Creëer een Oosterse sfeer in huis en bestel jouw Kelim vloerkleed.

Shop direct je handmade kleed met een laagsteprijsgarantie

Flycarpets biedt als toonaangevende vloerkledenspecialist handgemaakte vloerkleden aan met een laagsteprijsgarantie. Tik deze kleden in de sale nu nóg goedkoper op de kop. Als je vandaag vóór 18:00 uur bestelt, wordt je designkleed de volgende werkdag bezorgd. Shop direct je handgemaakte vloerkleed, bel (020 – 261 47 23) of e-mail ([email protected]) voor meer informatie of advies.