Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

TORINO MODERN VLOERKLEED

€49,95
Op voorraad
Verwachte leverdatum: 3-5 dagen
  • De laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis telefonisch advies
  • Veilig en vertrouwd online afrekenen
  • Betaal achteraf met Klarna!

De vloerkleden uit de Torino Collectie bieden een perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en comfort. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en met zorgvuldig vakmanschap om een verfijnde uitstraling en functionaliteit in elk interieur te brengen.

Materiaalsamenstelling: Onze vloerkleden uit de Torino Collectie zijn gemaakt van 100% Polypropyleen Heatset (PP Heatset). Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid, wat ervoor zorgt dat uw vloerkleed er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Productiewijze: De vloerkleden worden met precisie en zorg machinaal geweven. Dit geavanceerde productieproces zorgt voor consistente kwaliteit en een gelijkmatige afwerking.

Poolhoogte (mm): Het kenmerkende element van onze Torino vloerkleden is de weelderige poolhoogte van 12 mm (millimeter). Deze weelderige pool biedt niet alleen een aangename textuur onder uw voeten, maar geeft het vloerkleed ook een volle, pluche uitstraling.

Gewicht per m² (kg): Met een gewicht van slechts 2,3 kg per vierkante meter zijn onze Torino vloerkleden licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Dit maakt het eenvoudig om ze te verplaatsen en te onderhouden.

Of u nu op zoek bent naar een vloerkleed om uw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in uw huis te verfraaien, de vloerkleden uit de Torino Collectie bieden een veelzijdige en aantrekkelijke keuze. Hun eigentijdse ontwerp past bij diverse interieurstijlen en de hoogwaardige materialen en constructie garanderen een lange levensduur. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan uw huis met de Torino Collectie vloerkleden.

ArtikelcodeTORINO 6590 ZWART
Materiaal100% P.P Heatset
ProductieMachinaal geweven
Poolhoogteca. 12mm
Gewichtca. 2400g/m2
Onze klantenservice is geopend tot 17:00
Naar klantenservice pagina

Laagpolige Vloerkleden

Hoogpolige Vloerkleden

Buitenkleden