Het buitenkleed, een vloerkleed voor buitenshuis

Met een buitenkleed op je balkon, serre of veranda kun je eenvoudig de sfeer en uitstraling van binnen doortrekken naar buiten, of de frisse kleuren van buiten benadrukken met een groen vloerkleed. Dankzij het vochtbestendige polypropyleen of polyester materiaal heb je een buitenkleed dat prima tegen weeromstandigheden als regen, hagel en ook zon bestand is. Het materiaal en de gebruikte vezels zijn zo gemaakt dat jouw buitenkleed weinig slijtage zal hebben, zo kun je lekker lang genieten van jouw buiten vloerkleed van flycarpets.nl.

Tegen weer- en windbestendig vloerkleed voor buiten

Het onvoorspelbare Nederlandse weer zorgt nog weleens voor een regenbui. Dan wil je niet steeds het buitenkleed oprollen en opbergen. Met een buiten vloerkleed hoeft dat gelukkig niet! Dankzij het hoogwaardige polyester waaruit een buitenkleed bestaat, zijn de vloerkleden prima bestand tegen regen. Het slijtvaste, vlekbestendige en kleurvaste buitenkleed is de manier om extra te genieten buitenshuis.

Het schoonmaken van een buitenkleed

Een buitenkleed is ontzettend makkelijk in onderhoud. Vaak hoef je het buitenkleed alleen even goed uitschudden of te stofzuigen. Zit er toch een vlek in op het vloerkleed buiten? Dan verwijder je deze eenvoudig met een natte doek en wat schoonmaakmiddel.

In vergelijking met een vloerkleed voor binnen, is een buitenkleed veel makkelijker te onderhouden. Dit komt doordat het buitenkleed gemaakt is om de weersomstandigheden bestand te zijn.

Buitenkleed voor in de tuin; Rond of rechthoekig?

Een rond buitenkleed als finishing touch van het terras of toch liever een rechthoekig buitenkleed onder de eettafel in de tuin. Zowel ronde als rechthoekige buitenkleden zijn terug te vinden in ons assortiment. Het mooie hiervan? Al onze vloerkleden en tapijten zijn scherp geprijsd en gratis bij jou thuis bezorgd.

Bij Flycarpets.nl vind je buitenkleden in rechthoekig en ronde vorm. En omdat niet iedere tuin geschikt is voor een groot vloerkleed van 200x290 cm, kun je ook een passend vloerkleed vinden het aanbod van Flycarpets.nl als je tuin iets kleiner is.

Buitenkleed binnen gebruiken

Omdat een buitenkleed gemaakt is om tegen weersomstandigheden bestand te zijn, betekent dit niet dat een buitenkleed niet binnen in huis past. Integendeel zelfs. Dankzij de eigenschappen is een buitenkleed vuil- en vochtafstotend en dus makkelijk te onderhouden. Ideaal dus voor wanneer je kinderen of huisdieren hebt!