Disclaimer

Het is zeer belangrijk voor ons dat de website altijd vernieuwd wordt.

Wij doen onze uiterste best om de informatie dat op onze website staat aan te passen naar alle hedendaagse ontwikkelingen. Op die manier kunnen we je garanderen dat alles wat op onze website staat correct is, natuurlijk is dat wel naargelang ons vermogen.

Onze focus ligt voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt, zowel zakelijk als particulier. Vandaar dat wij ons richten op de Nederlandse richtlijnen en hier onze website op aanpassen. Alle informatie op onze website, inclusief aanbiedingen, offertes en overeenkomsten zijn hierop van toepassing. Dit geldt ook voor de Algemene voorwaarden van Flycarpets en de Nederlandse wet.

Hyperlinks

Het kan voorkomen dat bepaalde pagina’s op onze website je uiteindelijk laten brengen naar een website die beheerd wordt door derden. Je kan bijvoorbeeld denken aan informatie over een bepaald onderwerp, die op een andere website beter uitgelegd wordt. Wij hebben natuurlijk dan geen controle over deze website en dat houdt in dat je altijd op eigen risico daarop terechtkomt. Je kan er wel vanuit gaan dat wij ons best doen de veiligheid van een derde website te controleren. Echter kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld op enig risico, dit is geheel volgens de voorwaarden die aan het gebruiken van de website zijn verbonden.