Paars vloerkleed

Zet een accent in de ruimte met een paars vloerkleed. Deze vloerkleden geven een buitengewone uitstraling in elke ruimte. Het is een expressieve en levendige kleur die creativiteit stimuleert en passie voedt. Voor veel mensen niet een eerste keuze, maar neem het zeker mee in je overweging. De kleur van een vloerkleed kan het interieur namelijk helemaal afmaken. De expressieve kleur paars prikkelt de fantasie en zet een statement in een ruimte. Wij vertellen je graag hoe je dit vloerkleed het beste kunt combineren en welke mogelijkheden er zijn. 

De keuze voor een paars vloerkleed 

Paarse vloerkleden kunnen jouw interieur verrijken op een stijlvolle en mystieke wijze. De kleur brengt een gevoel van ontspanning en rust met zich mee. Droom er heerlijk bij weg in de slaapkamer. Voor elke ruimte kan het een andere invloed hebben. Paarse vloerkleden zijn perfect voor een atelier, een hobbykamer of een werkkamer door de prikkeling van creativiteit en fantasie. Ook in een speelkamer is een paars vloerkleed een verrijking. Zo stimuleer je jouw kinderen al op jonge leeftijd. Daarbij vallen vlekken minder snel op bij een paars vloerkleed dan een neutrale witte of lichtroze kleur bijvoorbeeld, win-win. 

 

Zo combineer je een paars vloerkleed 

Vraag je je af, hoe combineer ik zo’n paars vloerkleed dan? Dat gaan wij je nu vertellen. Paars is een specifieke kleur en het kan daarom lastig zijn de perfecte combinatie te vinden. De tint van het paarse vloerkleed is belangrijk. Zo past lila mooi bij lichtgrijs, blauw en roze maar is donkerpaars weer een prachtige combinatie bij zwart, bordeauxrood en bruin. Lila vloerkleden staan mooi bij een lichtroze muur en witte meubels. Donkerpaarse vloerkleden zijn goed te combineren met zwarte meubels en witte muren. Maak uw interieur vervolgens af met effen houten meubels en gouden accessoires. Dit zorgt voor harmonie in het geheel en heeft een luxe uitstraling.  

 

Hoogpolige en laagpolige paarse vloerkleden 

Paars is de kleur van passie, luxe, spiritualiteit en inspiratie. Fly Carpets beschikt over een groot assortiment hoogpolige en laagpolige tapijten, met verschillende poolhoogtes en dichtheden. Loop op watten op een zacht hoogpolig tapijt met een luxe uitstraling. Het voordeel van hoogpolige vloerkleden is het geluiddempende effect door de dikte. Hoogpolige vloerkleden zijn de perfecte match met een harde vloer. Laagpolige vloerkleden geven over het algemeen een strakkere, modernere uitstraling en zijn makkelijker schoon te houden. 

 

Onderhoud paarse vloerkleden 

Het onderhoud van de vloerkleden verschilt per materiaal. Zo zijn hoogpolige vloerkleden makkelijk te onderhouden door regelmatig te stofzuigen en het kleed af te kloppen. Let met stofzuigen wel op dat u dit niet met een stofzuiger met borstel doet. De borstel op een hoogpolig vloerkleed kan zorgen voor beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het kleed? Dit is natuurlijk mogelijk, een ongeluk zit in een klein hoekje. Let op dat je deze lichtjes weg dept met een vochtige doek en tapijtreinigingsmiddel. Wrijf de vlek er niet in en maak het kleed niet te nat. Dit kan ook voor beschadigingen zorgen, ga hier zorgvuldig mee om. 

Laagpolige vloerkleden zijn nog makkelijker te onderhouden. Door de lage pool blijven hier minder makkelijk haren, stofjes en vuil in hangen. Voor mensen met allergieën is het dus aan te raden om dit mee te nemen in de afweging.  

 

Paarse vloerkleden bij Flycarpets 

Een groot assortiment hoogwaardige paarse vloerkleden met laagsteprijsgarantie. Kies het kleed dat jouw interieur afmaakt. Bestel deze voor 17:59 uur en ontvang het vloerkleed de volgende werkdag al thuis. Blader rustig door ons online aanbod of neem telefonisch contact op via 020 – 261 47 23 voor meer informatie of advies.