Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna

Door Flycarpets, 9 januari 2021

Maak jouw woonkamer klaar voor de winter!

We zitten vandaag de dag veel vaker thuis, vandaar dat het van groot belang is dat we comfortabel in huis leven. Meestal bevinden we ons in de woonkamer en vandaar dat die de meeste aandacht nodig heeft. Het is een goed idee om bij elk seizoen een kijkje te nemen naar je interieur en die waar nodig te veranderen. In de zomer ben je toe aan een frisse uitstraling en in de winter zoek je juist de warmte op. Daarnaast zitten we in de winter veel meer thuis en zou je dus comfortabeler erbij moeten zitten. In dit artikel gaan we je helpen om je woonkamer klaar te maken voor de winter, dit doen we door je een aantal handige tips mee te geven.

Maak het gezelliger met kussens en dekens!

Wanneer de koude wintermaanden aanbreken, willen we er graag gezellig bij zitten. Een strak interieur gaat dan niet het gewenste resultaat leveren. Maar hoe maken we het gezelliger in onze woonkamer? Laten we beginnen met kussens op je bank te plaatsen, daarnaast kan je ook opgerolde dekens erbij neerleggen. De dekens zijn ook nog eens handig wanneer je het toch iets te fris hebt. Je zult gelijk merken dat je woonkamer een stuk gezelliger is en dat je al een grote stap richting de winter hebt gezet.

Kaarsjes horen bij de winter

Natuurlijk creëren we voldoende licht met onze lampen, maar we willen onze woonkamer klaar maken voor de winter. Een kaars in een theelichthouder hoort echt bij de winter en geeft ons ook echt dit gevoel mee. Probeer op verschillende plaatsen in je woonkamer kaarsen aan te steken en je zal al snel merken dat je een hoop veranderd hebt in je woonkamer. Druipkaarsen zijn ook weer populair aan het worden en zijn ook zeker een optie om te overwegen.

Een vloerkleed die bij de winter hoort

Met kussens en kaarsen creëren we al voor een gedeelte warmte, maar het juiste vloerkleed maakt dit compleet. In de zomer willen we graag een vloerkleed die laagpolig is, dat voelt net wat frisser aan namelijk. In de winter zijn hoogpolige vloerkleden heerlijk om met je voeten op te lopen, maar ook om er af en toe op te liggen, is zeker een goed idee. Wij hebben verschillende hoogpolige vloerkleden waar je uit kunt kiezen, wil je voor een zacht vloerkleed gaan? Dan kan je denken aan onze Curacao hoogpolige vloerkleed. Dit vloerkleed is een ware genot niet alleen om overheen te lopen, maar ook om erop te liggen naast een openhaard bijvoorbeeld. Het kan natuurlijk ook zijn dat je voor een iets grovere variant wilt gaan, dan kan je het beste voor de Lorium hoogpolige vloerkleden gaan. Deze vloerkleden hebben namelijk wat dikkere draden.

Wanneer je deze stappen hebt opgevolgd, ben je goed voorbereid op de winter en heb je jouw woonkamer veel gezelliger gemaakt.