Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna

Door Flycarpets, 20 december 2020

Hoe word je het met elkaar eens over verschillende smaken?

Wanneer je gaat samenwonen en jullie huis gaan inrichten, dan kan het zo zijn dat jullie smaken niet overeenkomen. Meestal leveren jullie beiden wat in en komen zo tot een compromis, maar dat brengt soms wel wat stress met zich mee. Hoe ga je het beste om met verschillende smaken, daar gaan we je in dit artikel bij helpen. We gaan jullie stap voor stap helpen tot een inrichting te komen die jullie beiden leuk vinden.

Jouw smaak

Het eerste wat jullie gaan doen is inrichtingen verzamelen die jullie zelf leuk vinden, het is dan wel belangrijk dat je met diverse voorbeelden komt. Op die manier kom je met elkaar overeen en lopen jullie niet zo snel vast. Voor de volgende stap is het belangrijk dat jouw smaak compleet is verzameld, heb je een inrichting gevonden waarvan je bijvoorbeeld de kast niet mooi vindt? Noteer dat dan, het is natuurlijk het beste als je inrichtingen hebt gevonden die jouw smaak compleet definiëren. Vergeet niet een leuke vloerkleed uit te kiezen!

Wat vindt jij leuk aan zijn of haar smaak?

Nu jullie beiden hebben verzameld wat jullie mooi vinden, is het tijd dat er naar elkaars inrichtingen wordt gekeken. Verzamel alles wat je leuk vindt aan zijn of haar inrichtingen en probeer daarmee een leuke inrichting te maken. Probeer dus op zoek te gaan naar de juiste combinatie, we beginnen dan met de vloeren, wanden, grote meubelstukken, kleine meubelstukken, verlichting en als laatste de accessoires.

Maak samen de keuze!

 Het is nu tijd om elkaar de resultaten te laten zien, op dit moment kan er geen stijl meer tussen zitten die jullie niet leuk vinden. Probeer nu deze smaken met elkaar te combineren tot een inrichting waar jullie samen gelukkig van worden. Dat gaat waarschijnlijk veel makkelijker dan voorheen! Natuurlijk ga je nog steeds bepaalde voorkeuren hebben, maar niks gaat meer afschuwelijk voor jullie zijn.

Wanneer je opzoek bent naar een vloerkleed, doe je eigenlijk precies hetzelfde. Je verzamelt de vloerkleden die jij het leukste vind en vervolgens bekijk je welke vloerkleden jij leuk vindt uit de collectie die je partner heeft gekozen. Die verzamelen jullie en dan bekijken jullie samen welke het uiteindelijk gaat worden.

Omgaan met verschillende smaken hoeft dus totaal geen probleem te zijn, sterker nog, op deze manier maak je het nog leuk ook!