Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna

Door Flycarpets, 9 mei 2020

Hoe maak je je tuin nu leuk?

Tot nu toe hebben we het alleen gehad over binnenshuis. Maar nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, lijkt het ons ook leuk om de focus te verplaatsen naar buiten. Zeker nu de meeste mensen in quarantaine zitten, is het des te nodiger om er het beste (en leukste) van te maken.

 

Hoe maak je je tuin nu leuk? Vaak is er niet veel voor nodig.

 

Een leuke tuinset?

Tegenwoordig scoor je online (of in sommige winkels) al voor een redelijke prijs een leuke tuinset. Welke tuinset je moet hebben, is natuurlijk erg persoonlijk en afhankelijk van de ruimte die je hebt. Hou je van achterover leunen en loungen? Dan is daar je antwoord. Er zijn daarnaast sets waarin je wat meer rechtop en toch comfortabel kunt zitten. Dit is vooral handig als je ook vaker bezoek krijgt. Niet iedereen vindt het fijn om helemaal in chill-modus te zitten.

 

Tafeltje erbij …

Een tafel is een must. In de tuin of op het balkon wil je natuurlijk ook koffie- en theeleuten. Gebakje erbij? Ook ontbijten, lunchen of avondeten is erg fijn in de tuin. Daarom is een eettafel ook zeker goed om te hebben. Het hangt natuurlijk ook af van de ruimte die je hebt. Heb je een klein gezellig balkon? Dan zou ik het niet al te vol maken, maar het eenvoudig houden. Ronde tafels doen het goed in kleinere ruimtes. Waar we het allemaal over eens kunnen worden is denk ik toch wel dat er plaats gemaakt moet worden voor een BBQ. Dan is het wel zo fijn om direct te kunnen serveren.

 

Een kleedje?

We kunnen ons echt niet inhouden als het om vloerkleden gaat. Daarom vinden wij het altijd leuk om de sfeer van binnen naar buiten te brengen. Een leuk buitenkleed op je terras is dus echt onmisbaar. Fijn om er met je blote voeten op te lopen. Als je kleine kinderen hebt, is het ook veiliger voor ze om op een vloerkleed te spelen dan op tegels of grind. Je kunt natuurlijk ook een mooie grasmat aanleggen.

 

Bloemen, veel bloemen!

Om het af te maken zijn er bloemen en planten nodig. Je komt er niet onderuit. Het is gewoon een must en voegt veel toe. Als je in de tuin zit en je hebt een paar bloemen en planten die jij mooi vindt, voel je je veel meer ontspannen. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Van paar vazen op tafel tot hele palmbomen in een bak. Jij maakt de dienst uit.