Dít zijn de beste vloerkleden om deze winter mee door te komen

17 December 2020

De wintermaanden zijn nog steeds erg koud in Nederland en vandaar dat het belangrijk is dat we er dan warm bij zitten. Het juiste vloerkleed kan je daar goed bij helpen, hierdoor krijg je namelijk minder snel koude voeten. Dit is helemaal het geval als je daar nog warme chocolademelk en een openhaard aan toevoegt! Om je te helpen bij je zoektocht naar het juiste vloerkleed, gaan we in dit artikel je adviseren welke soorten vloerkleden je in de winter het beste kan aanschaffen.

Wollen vloerkleed

Wol is al heel lang voor ons het juiste middel tegen de kou, het is namelijk een isolerende stof die warmte kan reguleren. Vandaar dat we in de kou naar een wollen trui verlangen, zolang die niet kriebelt natuurlijk. Wanneer je met je voeten op wol staat, dan voelt dit zacht en warm aan, dit is dus het perfecte materiaal die je kan gebruiken voor een vloerkleed. Vandaar dat we allerlei leuke wollen vloerkleden in ons assortiment hebben. Kijk bijvoorbeeld is naar dit prachtig wollen vloerkleed die met de hand is geweven. Het is schitterend qua design en heerlijk zacht voor je voeten!

Hoogpolig vloerkleed

Een hoogpolig vloerkleed is een hoger tapijt en van een dikker materiaal, dit maakt het vloerkleed heerlijk zacht en geeft het je een warm gevoel. Daarnaast straalt het vloerkleed ook warmte uit en hierdoor past het echt goed in je huis. Je kan zelfs denken aan een vloerkleed voor in je slaapkamer, het is erg vervelend als je wakker wordt en je voeten moet zetten op een koude vloer. Heb je last van een gehorige woonkamer, dan kan je het geluid dempen met een hoogpolig vloerkleed. Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit hoogpolige vloerkleden, neem dus vooral een kijkje!

Fluffy decoratie vacht

Dit is een onderdeel die deze winter niet mag missen in je huis, het is een vloerkleed die gesneden is in de stijl van een bonten vloerkleed. Wij verkopen geen echt bonten vloerkleed, maar dat neemt niet weg dat onze Fluffy decoratie vloerkleden nét zo zacht aanvoelen als een echt bonten vloerkleed. We hebben deze vloerkleden in allerlei aantrekkelijke kleuren waaronder beige, grijs, antraciet en zelfs roze!

Een vloerkleed om je te garanderen van warme voeten is dus helemaal niet zo lastig. Je kan het beste kiezen voor een wollen of hoogpolig vloerkleed, daarnaast kan je ook denken aan een leuk decoratie vloerkleed.

3 Juni 2024
Breng stijl in je huis met de natuurlijke schoonheid van jute vloerkleden
Lees artikel
16 Mei 2024
Is een rond vloerkleed wat voor jouw huis?
Lees artikel
29 April 2024
Alles wat je moet weten over buitenkleden!
Lees artikel