De leukste interieurfeiten op een rij!

24 September 2021

Als ervaren lezer van onze blog, ben je van ons gewend dat we je alles willen vertellen wat betrekking heeft tot het inrichten van je interieur. Vandaag gaan we daar een leuke draai aan geven, we gaan je namelijk funfacts vertellen over interieur waar je denk ik nog nooit van hebt gehoord.

Een leuke interieurdesign kan je productiever maken

Weinig mensen linken interieur met productiviteit, terwijl het eigenlijk heel logisch is. Onze ogen zijn namelijk gekoppeld aan onze emoties. Wanneer we iets prettig zien, worden wij er gelukkig van. Vandaar dat interieur een belangrijke rol speelt in onze productiviteit. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor als we thuis zijn, ook wanneer je op kantoor bent, wil je graag prettige dingen zien. Een saai kantoorhok gaat daar geen positieve bijdrage aan schenken, vandaar dat we die tegenwoordig nergens meer zien.

Een verzachting voor je lichaam en geest

Naast productiviteit, helpt een interieur, die je leuk vindt, je ook wanneer je last hebt van lichamelijke of psychische klachten. Ben je gek op de natuur bijvoorbeeld? Dan is het een goed idee om wat meer natuur in huis te brengen, denk aan planten of natuurlijke meubels. Je kan ook voor natuurlijke fotobehang kiezen, je hebt dan echt het gevoel alsof je midden in de natuur zit. Om die bohemian interieurstijl nog meer te complimenteren, hebben we een vloerkleed voor je uitgekozen die echt doet denken aan het bos.

Hoeveel bezoekers zullen op jouw bank gaan zitten?

Natuurlijk zul je ze niet allemaal gaan tellen, maar gemiddeld zitten er 782 mensen op mensen hun bank. Dit wordt bepaald aan de hand van de levensjaren van een bankstel en dat is gemiddeld tussen de 7 en 15 jaar. Denk jij dat er meer of minder mensen zullen zitten op jouw bankstel?

Dat is trouwens niet het enige, wist je dat er gemiddeld ook 1.663 keer gemorst gaat worden over je bank? Berg je schoonmaakspullen maar binnen handbereik op!

Een rond bed trendy?!

In de jaren 60 was het een ware design revolutie en geliefd onder vele hotels en resorts. Je kan het je bijna niet voorstellen, want de meesten mensen walgen er van op dit moment of het komt gewoon fout over bij het publiek. Maar het kan zo maar zo zijn dat het weer trendy wordt in de toekomst, alhoewel ik dat niet zo snel zie gebeuren.

Vloerkleden voor op je toiletbril

Dit soort vloerkleden hebben we niet in ons assortiment, dat komt omdat ze niet zo populair zijn in Nederland en België. Een vloerkleed in de badkamer kan nog net door de beugel, maar een vloerkleed op de toiletbril gaat net wat te ver bij velen onder ons. Dat is niet overal zo, want wist je dat het best wel trendy is in Aziatische landen?

 

11 Maart 2024
Vloerkleden voor de perfecte babykamer: De beste keuze voor jouw kleintje!
Lees artikel
5 Maart 2024
Vintage vloerkleden: Een stijlvolle reis door de tijd!
Lees artikel
27 Februari 2024
Vloerkleden en huisdieren
Lees artikel