Over ons

Gevarieerde en exclusieve aanbod van vloerkleden en tapijten.

Ben je op zoek naar aantrekkelijke en lekker warme hoogpolige vloerkleed en tapijten voor thuis?

Kijk niet verder! Flycarpets is waar je moet zijn voor tapijten en vloerkleden.

Met trots publiceren wij onze exclusieve collectie aan vloerkleden en goedkope vloerkleden online die zijn ontworpen om je woonomgeving net het extra geven.

Wij leveren ook handgemaakte en machinaal geweven kleurrijke vloerkleden van exclusieve merken, wat het uiterlijk van je woning op een opvallende manier verbeteren. Elke design is een groot stuk meesterwerk, en ook zijn de tapijten geschikt voor langdurig gebruik.

Waarom kiezen voor Flycarpets?

-Klantenservice die voor u klaar staat om eventuele vragen te beantwoorden.

-Onze producten zijn altijd gecontroleerd op 100% kwaliteit.

-100% klanttevredenheid is gegarandeerd op onze producten.

Wat hebben we voor u in onze winkel?

Bij flycarpets kan je een heel assortiment aan klassieke , trendy en kleurrijke tapijten vinden dat voor ieder smaak een uitkomst aanbiedt. Wij verkopen onder andere:

-Laagpolige vloerkleden

-Hoogpolige vloerkleden

-Vintage vloerkleden

-Vloerkleden Kinderkamer

Onze duurzame vloerkleden zijn gemakkelijk te onderhouden, kies er een uit!

Daarnaast staan we bekend om de verkoop van hoogwaardige moderne tapijten, deurmatten, lopers en woonaccessoires die uw kamer kunnen voorzien van een leuke leuk.

Of het nou gaat om een moderne ingerichte kamer of een traditioneel ingerichte kamer een hoogpolige vloerkleed of een vloerkleed van de vintage collectie is echt een must om toe te voegen voor de juiste look.

U kunt snel een kijk nemen op onze veelzijdige collectie aan vloerkleden en tapijten. We zijn er zeker van dat je betoverd zal raken door onze ongelooflijke mooie ontwerpen vloerkleden, tapijten en accessoires voor huisinrichting.

Prijzen

Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op onze producten die makkelijk betaalbaar zijn. We verkopen producten die goed aansluiten bij de smaak en het budget van de klanten.

Dus, Waar wacht je nog op? Begin nu nog met zoeken naar een leuke product!

Indien u meer informatie wenst kunt u altijd een mail sturen naar onze klantenservice ; [email protected]. We zullen z.sm. uw email beantwoorden.

 

Over ons 

Flycarpets.nl

Ringvaartweg 4
1948 PE Beverwijk
[email protected]

020-2614723

KVK: 58947779
BTW-Nummer: NL853250352B01