Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

HEREKE KLASSIEK - TERRA 268 X 390 CM

€1.199,95
Op voorraad
Verwachte leverdatum: 3-5 dagen
 • De laagste prijsgarantie
 • Gratis verzending
 • Gratis telefonisch advies
 • Veilig en vertrouwd online afrekenen
 • Betaal achteraf met Klarna!

Hereke Collectie

Dit klassieke vloerkleed voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan je interieur. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 268 cm x 390 cm is dit tapijt een ware blikvanger in elke kamer.

Dit vloerkleed is met de hand geknoopt en ademt vakmanschap en traditie. Het is gemaakt van pure en natuurlijke materialen, zoals organisch geverfde wol voor de zachte en luxueuze pool, en katoen voor de stevige ketting- en inslagdraden. Deze hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en een comfortabel gevoel onder je voeten.

Wat dit vloerkleed echt uniek maakt, is zijn geschiedenis. Het is ongeveer 30-40 jaar oud en draagt de sporen van een rijk verleden. Hoewel het nog niet als antiek wordt beschouwd, heeft het de potentie om na nog eens 60-70 jaar deze status te bereiken. Elke slijtage en imperfectie vertelt een verhaal en voegt karakter toe aan het tapijt.

Dit vloerkleed is ook gerenoveerd om ervoor te zorgen dat het in uitstekende staat verkeert. Het is grondig gereinigd, geschoren, gebleekt en gekleurd. Met behulp van hoogwaardige textielverf zijn de kleuren van het tapijt vernieuwd, waardoor het zijn oorspronkelijke pracht heeft herwonnen. Bovendien hebben we testresultaten die aantonen dat het kleurvast is en vrij is van schadelijke stoffen.

Met dit klassieke vloerkleed haal je niet alleen een uniek en prachtig stuk in huis, maar ook een stuk geschiedenis en ambacht. Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je interieur met dit met liefde vervaardigde tapijt.

 

 • Afmetingen: 268 cm x 390 cm 
 • Oorspronkelijk handgeknoopt: Deze tapijt is een oud handgeknoopt vloerkleed waarvan de randen met de hand zijn afgewerkt.
 • Gemaakt van pure natuurlijke materialen: Het tapijt is gemaakt van organisch geverfde wol (pool) en katoen (ketting en inslag). Het is met de hand gemaakt en afkomstig van vintage Turkse tapijten.
 • Gerecycled: Recycling heeft een prachtige wending genomen met dit vloerkleed.
 • Uniek product: Elk tapijt is uniek. Dit tapijt is ongeveer 30-40 jaar oud, maar nog niet antiek. Het heeft nog 60-70 jaar nodig om antiek te worden.
 • Gerenoveerd: Dit tapijt is gerenoveerd. Het is gestoft, geschoren, gebleekt, gekleurd, overgeverfd en gedroogd.
Onze klantenservice is geopend vanaf -
Naar klantenservice pagina